Семеен хотел “Селена”3* гр.Балчик

0
Dntur.com

За хотела

Местоположение: Хотел "Селена" се намира в центъра на Балчик, пред яхтеното пристанище и само на 500 метра от Двореца в Балчик.
 
Любопитно около хотела: Хотел "Селена" е в близост до Ботаническата градина и Двореца на кралица Мария.
 
 
Звезди:
 
Настаняване:
 

Местоположение Семеен хотел “Селена” е разположен в централната част на крайморската алея на гр. Балчик с директен изглед към яхтеното пристанище и морската шир. Плажът е на разстояние само 300м от хотела. Градът е известен със своята ботаническа градина и Двореца, които са сред стоте национални туристически обекта в България и се намират на около [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

4/ 5

 Dntur.com
Подробно

Местоположение

Семеен хотел “Селена” е разположен в централната част на крайморската алея на гр. Балчик с директен изглед към яхтеното пристанище и морската шир. Плажът е на разстояние само 300м от хотела.

Градът е известен със своята ботаническа градина и Двореца, които са сред стоте национални туристически обекта в България и се намират на около 500м от хотел Селена.

Стаи

В хотел “Селена” гостите ще намерят ненатрапчив лукс и комфорт. Всички стаи са обзаведени в мекото съчетание на топли, предимно светли цветове, създаващи усещането едновременно за уют и простор. Всички стаи имат необходимите удобства за една приятна почивка край морския бряг – далеч от забързаното градско ежедневие и същевременно близо до модерния комфорт. Всички помещения са оборудвани с хладилник, климатик, LCD телевизор с кабелна телевизия, баня с душ кабина и балкон с неповторима гледка към морето.

 

Барове и Ресторанти

Семеен хотел “Селена” разполага с основен ресторант с прекрасна тераса на морския бряг, предлагаща гледка, обхващаща почти целия залив на Балчик. Менюто предлага богато разнообразие, както от ястия от българската национална кухня, така и световни специалитети.

В Лоби бара на хотела гостите могат да се събудят с чаша кафе, срещайки първите лъчи на слънцето или да отдъхнат с коктейл в ръка в горещия следобед.


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)