Семеен хотел ” Панорама ” 2* гр. Копривщица

0
Dntur.com

За хотела

 
Звезди:
 
Настаняване:
 

Местоположение Хотел ” Панорама ” се намира в близост до къщата-музей на Бенковски. През лятото на 2004-та година хотел ” Панорама ” е разширен и сега е в две части – в битов и в съвременен стил. Стаи На гостите си хотелът предлага избор между битова (копривщенска) и нова (съвременна) част на хотела, с капацитет [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

4.5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Местоположение

Хотел ” Панорама ” се намира в близост до къщата-музей на Бенковски. През лятото на 2004-та година хотел ” Панорама ” е разширен и сега е в две части – в битов и в съвременен стил.

Стаи

На гостите си хотелът предлага избор между битова (копривщенска) и нова (съвременна) част на хотела, с капацитет от 10 двойни, 3 тройни стаи, 1 студио и 1 апартамент. Всяка стая има собствен санитарен възел, кабелна телевизия, локално парно и тераса.

Барове и ресторанти

Механата на хотела разполага с 45 места. Красивата стенна декорация и осветление допринасят за автентичността на интериора. Така отпивайки глътка вино и съзерцавайки пламъка в камината, гостите могат да усетят гостоприемството и уюта на Копривщица!

Хотелски услуги

Допълнителни услуги и атракционни програми за гости на хотела:

- Конферентна зала с 20 места

- Пикник в планината

- Конна езда

- Масаж – класически и лечебен

- Събиране на горски плодове и билки

- Разходки с файтон из калдаръмените улици на Копривщица

- Еднодневни екскурзии с микробус до древнотракийския храм край с. Старосел (V век пр.Хр.), до Панагюрище, Стрелча, Хисар

- Битови вечери в механата на хотела под съпровод на гайда или акордеон на живо


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)