Семеен хотел „Ивиан“ 2* гр. Равда

0
Dntur.com

За хотела

 
Звезди:
 
Настаняване: ,
 

Обща Информация Семеен хотел Ивиан Ви подсигурява спокойствието и комфорта, от които имате нужда за Вашата лятна почивка. В хотел Ививан ще се радвате на топло обслужване, уютни и чисти стаи и вкусна храна. Денят Ви ще започва с чаша ароматно кафе в лятната градина и здравословна закуска. През деня ще можете да се радвате [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Обща Информация

Семеен хотел Ивиан Ви подсигурява спокойствието и комфорта, от които имате нужда за Вашата лятна почивка. В хотел Ививан ще се радвате на топло обслужване, уютни и чисти стаи и вкусна храна. Денят Ви ще започва с чаша ароматно кафе в лятната градина и здравословна закуска. През деня ще можете да се радвате на слънчевите лъчи на плажа край морето, да се разходите из красивия Несебър или да заведете децата на аквапарк- каквото и да изберете, положителните емоции са Ви гарантирани. Избирайки хотел Ивиан за Вашата семейна или романтична почивка, правите подарък на себе си и любимите Ви хора.

Местоположение

Ивиан хотел се намира в Равда на 150 метра от плажа, на 3 км от Несебър и на 5 км от Слънчев бряг. През деня можете да посетите някои от историческите и природните богатства на България и на нощната Меката на клубове и нощни заведения на българския Черноморие Слънчев бряг:

Стаи

Ивиан хотел разполага с 22 двойни стаи и 2 апартамента. Всички те са обзаведени и комфортно обзаведени. Те са оборудвани с всичко необходимо, за да се чувстват като у дома си. Независимо дали сте остана в стаята или на един от апартаментите, за комфорта на вашия престой в Ivian на хотел гарантирана.

Барове и Ресторанти

Бистрото в хотела ще Ви очарова с приятна атмосфера, професионално обслужване и майсторски приготвени български ястия и морски деликатеси.

 


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)