Семеен хотел „Зодиак” 2* гр.Самоков

0
Dntur.com

За хотела

Местоположение: В България има много градове и всички те се различават един от друг, също както природата на нашата страна. Има градове с древна история, такива, които живеят с ритъма на днешния ден, градове с принос в развитието на материалната и духовна култура на българския народ. А Самоков е събрал в себе си и едното, и другото, и третото – град на самокови и зографи, на резбари и занаятчии, на художници и скиори. Едно вълшебно място, наречено “Бялата порта на Рила”, надарено със зашеметяваща природа...
 
 
Звезди:
 
Настаняване:
 

:

Самоков е изходен пункт за изкачване на връх Мусала, връх Мальовица, Седемте рилски езера и много други планински маршрути. В близост започват Еко пътека „Бели Искър” и Ботанически маршрут „Приятели на растенията”- Яворова поляна - Урдин циркус.
 

Местоположение: Живописното местоположение на гр.Самоков в полите на Рила и близостта му с Национален Парк “Рила” го прави притегателно място за любителите на чудесния планински въздух и бистрите реки и езера.Семейния хотел е разположен до малък боров парк в град Самоков, на 8 км от Боровец   и на 28 км от Мальовица. Уикенд в подножието [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Местоположение:

Живописното местоположение на гр.Самоков в полите на Рила и близостта му с Национален Парк “Рила” го прави притегателно място за любителите на чудесния планински въздух и бистрите реки и езера.Семейния хотел е разположен до малък боров парк в град Самоков, на 8 км от Боровец   и на 28 км от Мальовица.

Уикенд в подножието на Рила, почивка сред природата, селски туризъм, екотуризъм, балнеотуризъм, велотуризъм, пешеходни и конни преходи, възстановителна гимнастика, гарантирано спокойствие!!!

При нас, със семейството или с приятели ще намерите истинската почивка и спокойствие сред природата.

Тук ще откриете – чистота, тишина, зеленина, уют, дискретност, ниски цени, национална кухня и любезни домакини.

Сред природата всеки ще може да задоволи хобито си – било то риболов, бране на гъби, билки, наблюдаване на птици или диви животни, посещения на манастири, туризъм и разходки в планината, пикници на открито, конна езда, ски и ….. още много, други много приятни неща за Вас!!!

Настаняване:

•          Хотелът разполага с двойни, тройни стаи и двустайни апартаменти.

•          Всички стаи имат санитарен възел, SAT TV,телефон и свободен достъп до интернет.

•          С тераси са двойните стаи и апартаментите

•          В стаите няма необходимост от използване на климатици. Изолацията на стаите и местоположението на хотела осигуряват комфортна температура през лятото.

•          Безплатен Интернет достъп –Wifi и кабелен.

•          На разположение на клиентите са: ресторант, фитнес зала, солариум и сауна, паркинг – под видео наблюдение, градина

•          В хотела има условия за провеждане на семинари и конферентни прояви.

•          За семинари ползващи пълен пансион – безплатно ползване на зала.

Ресторантът, разполагащ с 50 места предоставя отлична възможност за организирането на фирмени събирания, абитуриентски балове , рождени дни, кръщенета и сватбени тържества.

Богатото разнообразие на ястия и напитки може да задоволи всеки вкус.

 

Тук може да си изберете  традиционни български ястия.


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)