Семеен Хотел Графити 2* гр. Доспат

0
Dntur.com

За хотела

Местоположение: Предстои изграждането на ски писта, както и еко пътека, която да свързва Доспат със село Гела. Районът е благодатен за събиране на мащерка, иглика, боровинки, малини и други горски плодове и билки. Тези, които се интересуват от история могат да посетят Барутинският акропол, Римският мост над р. Карджадере, вр. Дикчан и др.
 
 
Звезди:
 
Настаняване:
 

:

Доспат е спокоен и живописен град в сърцето на Родопите, разположен на брега на едноименния язовир. Целогодишно ценителите на красивата и непокътната в този район могат да се насладят на пълноценен отдих. Язовир Доспат е добре познат сред почитателите на риболова. Най-високият и вторият по големина язовир в България е подходящ за риболов на плувка, на дъно, на муха с шнур, на блесна и на булдо. В него се развъждат костур, шаран, кефал, уклей, червеноперка и пъстърва.
 

Местоположение Семеен Хотел ” Графити ” се намира във вилната зона на Доспат до красива борова гора и язовир Доспат. Самият град е разположен в сърцето на Родопите, на 82 км от Смолян. Описание Семеен Хотел ” Графити ” е уютна къща за гости в Доспат, разположена близо до живописна борова гора с приказен изглед [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

4.5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Местоположение

Семеен Хотел ” Графити ” се намира във вилната зона на Доспат до красива борова гора и язовир Доспат. Самият град е разположен в сърцето на Родопите, на 82 км от Смолян.

Описание

Семеен Хотел ” Графити ” е уютна къща за гости в Доспат, разположена близо до живописна борова гора с приказен изглед към язовир Доспат. Къщата приема гости целогодишно и е чудесен избор за всеки, който търси спокойствие, уют, съвременни удобства и добро обслужване на изключително атрактивни цени за нощувка. Тази семейна къща за гости в Доспат предлага много добри условия за пълноценна почивка, риболов и активен туризъм в Родопите.

Семеен Хотел ” Графити” се помещава в четириетажна модерна сграда с потънал в зеленина двор, разположена във вилната зона на Доспат. На разположение за самостоятелно ползване от гостите е уютна механа със спиращ дъха изглед към язовира и боровите гори. Механата разполага с барбекю и напълно оборудвана кухня – кафеварки, хладилник, мивка, готварска печка, микровълнова фурна, газов котлон, парти грил, посуда и всичко друго необходимо за самостоятелно приготвяне и сервиране на храна. Механата е подходяща за сбирки със семейството и приятели. Ползването й е включено в цената за нощувка.

Тази модерна къща за гости в Доспат предлага настаняване в 2 стаи, 2 студиа, 2 апартамента и 1 мезонет. Интериорът на всяко помещение има характерна цветова тема и е подчертано модерен. Обзавеждането е комфортно и са осигурени всички удобства, които да гарантират максимално приятен престой на всеки гост. На територията на целия хотел, включително стаите и механата има осигурен безплатен безжичен интернет (Wi-Fi).

Двойна стая

Семеен Хотел ” Графити ” разполага с една малка и една по-голяма двойна стая, чиито удобства включват телевизор със сателитна телевизия, Wi-Fi интернет, парно отопление, самостоятелна баня, тераса с изглед към язовир Доспат. Посочените цени са за двойна стая на вечер.

Студио

На разположение в тази семейна къща за гости в Доспат са две студиа. Всяко от тях представлява едно просторно помещение с кът за спане и кът за сядане. Удобствата им включват телевизор със сателитна телевизия, Wi-Fi интернет, парно отопление, самостоятелна баня. Едно от студиата има тераса с изглед към язовир Доспат.

Апартамент

Гостите на Семеен Хотел ” Графити ” могат да избират измежду два апартамента, всеки от които се състои от спалня и хол с мека мебел. Всеки апартамент разполага с телевизор със сателитна телевизия, Wi-Fi интернет, парно отопление, самостоятелна баня, тераса с изглед към язовир Доспат.

Мезонет

Семеен Хотел ” Графит ” предлага един мезонет, който се състои от спалня и хол с мека мебел. Неговите удобства включват телевизор със сателитна телевизия, Wi-Fi интернет, парно отопление, самостоятелна баня, тераса с изглед към язовир Доспат. Посочените цени са за мезонет на вечер съответно за настаняване на двама трима (или четирима гости

 

 


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)