„Резиденция Старият град“2* гр.Пловдив

0
Dntur.com

За хотела

 
Звезди:
 
Настаняване:
 

Местоположение: Резиденция Старият град има едно от най-атрактивните местоположения. Намира се в старата част на града сред автентичната архитектура на възрожденския комплекс. От терасата на Резиденцията се открива невероятна гледка към източната част на града. Всички културни и исторически забележителности, както и административни учреждения са на пешеходно разстояние. Стаи: Резиденция Старият град предлага на своите [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Местоположение:

Резиденция Старият град има едно от най-атрактивните местоположения. Намира се в старата част на града сред автентичната архитектура на възрожденския комплекс. От терасата на Резиденцията се открива невероятна гледка към източната част на града.
Всички културни и исторически забележителности, както и административни учреждения са на пешеходно разстояние.

Стаи:

Резиденция Старият град предлага на своите гости настаняване в 4 апартамента, 1 студио и 1 ВИП апартамент. Всички помещения са в автентичен руски бароков стил от края на 17-ти и началото на 18-ти век. Апартаментите разполагат с всички удобства за една приятна почивка или бизнес пътуване.
Апартамент 1 и Апартамент 2 представляват едно помещение , което е функционално разделено на спална и холова част.
Апартамент 3 и Апартамент 4 се състоят от две отделни помещения – хол, организиран като кабинет и спалня.
ВИП Апартаментът е съставен от три отделни апартамента. Всеки от тях разполага с телевизор, голяма спалня. Единият от тях има самостоятелна баня с душ кабина, а другите два обща. Трите апартамента имат и обща просторна трапезария, подходяща за провеждане на вечеря и посрещане на гости.
Всички помещения са с централна климатизация, телевизор, Internet достъп, телефон, просторно работно бюро и уютен кът за сядане. Самостоятелна баня, като в Апартамент 3 и Апартамент 4 са с вани, а в останалите са с душ-кабини.

Барове и Ресторанти:

В Резиденция Старият Град гостите имат възможност да посетят, за техните специални поводи или ежедневно, двата ресторанта /зала Класик със 100 места и зала Петър I с 60 места/, ВИП зала /20 места/ или лятна тераса /50 места/, към която има и параклис. Интериорното решение за двете ресторантски зали съчетава елегантно поднесен бароков стил и лукс. Всяка от тях разполага с две камини и панорамна гледка. ВИП залата и двата ресторанта със своя бутиков характер спират дъха на всеки гост, за което допринасят и професионално приготвените специалитети от майстор-готвачите. Всяка петък-вечер гостите на резиденцията имат възможността да се докоснат до атрактивната атмосфера на Руските вечери, организирани в ресторанта.

Бизнес център:

Резиденция Старият Град предлага и добри условия за бизнес събития. На разположение е конферентна зала с 25 места с всички удобства за провеждане на семинари и заседания.


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)