” Парлапанова” къща 2*с. Боженци

0
Dntur.com

За хотела

Местоположение: " Парлапановата" къща се намира в архитектурен резерват село Боженци в Габровския Балкан.
 
Любопитно около хотела: Една от красивите Боженски къщи - " Парлапановата" къща, намираща се сред много зеленина на голям хълм в живописното село Боженци.
 
 
Звезди:
 
Настаняване:
 

Местоположение Парлапановата къща е еко къща разположена в село Боженци. Китното селце с напълно запазен облик от онова време и с типичните си къщи съхранили се и до днес, е обявено за архитекурно – исторически резерват. Парлапановата къща е част от веригата на Шарлопов хотелс и е чудесно място за ваканция. Спокойната обстановка и природните красоти предразполагат за събиране [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Местоположение

Парлапановата къща е еко къща разположена в село Боженци. Китното селце с напълно запазен облик от онова време и с типичните си къщи съхранили се и до днес, е обявено за архитекурно – исторически резерват. Парлапановата къща е част от веригата на Шарлопов хотелс и е чудесно място за ваканция. Спокойната обстановка и природните красоти предразполагат за събиране и невероятни спомени както със семейството, така и с приятелите.

Стаи

Парлапановата къща има общ капацитет от 17 легла. Етаж 1-ви: 1 апартамент за 2ма души (+ допълнително легло); 2 двойни стаи. Етаж 2-ри: 1 лукс апартамент за 5ма души, състои се от 1 тройна и 1 двойна стая с камина. Стаите са самостоятелни, всяка със собствен санитарен възел; 1 апартамент за 2ма души (+допълнително легло); 1 двойна стая. Всички помещения са оборудвани с луксозни санитарни възли, мини бар и сателитна телевизия.

Барове и ресторанти

Механата в Парлапановата къща работи денонощно и е с капацитет 30 – 35 човека. Има лоби бар.


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)