Къща за гости “Лефтерова”3* гр. Котел

0
Dntur.com

За хотела

 
Звезди:
 
Настаняване:
 

Местоположение Къща за гости Лефтерова е разположена в централната част на град Котел, непосредствено до църквата Света Троица. Стаи Къща Лефтерова разполага с леглова база от 17 места. Предлагат се 4 стаи с по две легла и 3 стаи с три легла. Всички стаи, с изключение на една, предлагат балкон или тераса. Всички помещения разполагат [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Местоположение

Къща за гости Лефтерова е разположена в централната част на град Котел, непосредствено до църквата Света Троица.

Стаи

Къща Лефтерова разполага с леглова база от 17 места. Предлагат се 4 стаи с по две легла и 3 стаи с три легла. Всички стаи, с изключение на една, предлагат балкон или тераса. Всички помещения разполагат с локално парно, а две от тях и с климатик.

Ресторант

В бистро Лефтерова се предлага закуска, обяд и вечеря. С предварителна заявка стопанката може да приготви домашни закуски като мекици, гюзлемета, баница.

Забележителности

Основните забележителности са удобно разположени на пешеходно разстояние от къщата. До Галатанското училище /изложба на оригинални котленски килими/ и етнографския музей – Кьорпеева къща /в стария град/, се достига за 2-3 минути. До Пантеона на Георги Раковски и експозицията Котленски възрожденци – за 5 минути.

В близост /на 5 минути с автомобил/ се намира и ски писта с влек, подходяща за начинаещи скиори.


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)