Къща за гости „ Конакът “ гр.Орехово

1
Dntur.com

За хотела

 
 
Настаняване: ,
 

Местоположение Къща за гости КОНАКЪТ се намира в село Орехово, община Чепеларе, област Смолян. Селото е на 60 км югозападно от град Пловдив, на 54 км северно от град Смолян и на 8 км западно от село Хвойна, на 900 метра надморска височина по поречието на река Орешица. Стаи Изцяло обновената къща за гости КОНАКЪТ [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Местоположение

Къща за гости КОНАКЪТ се намира в село Орехово, община Чепеларе, област Смолян. Селото е на 60 км югозападно от град Пловдив, на 54 км северно от град Смолян и на 8 км западно от село Хвойна, на 900 метра надморска височина по поречието на река Орешица.

Стаи

Изцяло обновената къща за гости КОНАКЪТ предлага на своите гости:
-3 двойни стаи
-1 спалня
-1 апартамент, състоящ се от 2 стаи с общо 5 легла
Всяка стая разполага с телевизор, собствен санитарен възел, тераса с невероятен изглед към планината и неограничен интернет достъп. Отоплението и топлата вода на цялата къща са с локално парно.

Барове и ресторанти

Къща за гости Конакът има трапезария, която е за около 20-25 души, разполага с кафе машина, бар, който се ползва само от гостите на къщата, а също телевизор.
Към трапезарията има голяма кухня, която е напълно оборудвана с всички необходими уреди и съдове, за да може гостите на къщата да си приготвят сами храната.

Хотелски услуги

Къща за гости Конакът разполага с:
-рецепция 24 часа
-интернет
-паркинг
-конфернтна зала
-дневен и нощен бар
-кафе-сладкарница
-детски кът


Едно мнение


  1.  
    Милена Иванова

    Тъй като не е посочено в описанието на къща за гости Конакът ще ви разясня следното, за да не останете неприятно изненадани: Ако ходите група, повече от четири човека, моля имайте в предвид следните правила : музика се слуша до 23 ч, след което оставате само на разговори, но забележете ТИХИ, ако викате хазяите ще извикат полиция. Още – подлежите на проверка на всеки час, ако случайно сте по-голяма група – по-голямо количество алкохол не е препоръчително. Имайте в предвид също, че ако не спазвате по-горното сте заплашени също и да ви се спре топлата вода и ако има парно, то също да бъде спряно. И разбира се за капак ще бъдете и нагрубени “Уете като чобани”

Сподели

(задължително)