Комплекс „Панорама Крим Бийч“ 3* с.Равда

0
Dntur.com

За хотела

 
Звезди:
 
Настаняване:
 

Местоположение: Комплекс „Панорама Крим Бийч“ е разположена между Равда и Несебър. Комплексът заема първо място по запленяващи гледки. На минути от плажната ивица, това очарователно ваканционно селище е идеалното място да се насладите на тишината като в същото време близостта му до Слънчев бряг и Несебър ви дава възможност да опитате развлеченията, които се предлагат [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Местоположение:

Комплекс „Панорама Крим Бийч“ е разположена между Равда и Несебър. Комплексът заема първо място по запленяващи гледки. На минути от плажната ивица, това очарователно ваканционно селище е идеалното място да се насладите на тишината като в същото време близостта му до Слънчев бряг и Несебър ви дава възможност да опитате развлеченията, които се предлагат в тези курорти.

Настаняване:

„Панорама Крим Бийч“ предлага настаняване в апартаменти с една спалня.

апартамент с една спалня – кухненски бокс, хол с разтегателен диван, спалня, баня, подходящ за настаняване до 4 човека;

Описание на апартаментите:

Апартаментите са комфортно обзаведени с кухненски бокс, всекидневна с разтегателен диван, кабелна телевизия, климатик, спалня с двойно легло, отделен снаитарен възел, широк балкон с красива гледка.

 

Описание на комплекса:

Едно от развлеченията в „Панорама Крим Бийч“ е плажният кафе-бар, предлагащ разнообразие от алкохолни и безалкохолни коктейли. За сигурността на гостите е на лице 24-часова охрана с видео наблюдение. Тихата и спокойна обстановка ще ви помогне да релаксирате максимално, а намиращите се в близост Слънчев бряг и Равда ще ви предложат множество забавления.


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)