Комплекс „ Горска Фея“ 2* к.к. Албена

0
Dntur.com

За хотела

 
Звезди:
 
Настаняване:
 

Местоположение Комплекс „  Горска Фея“ е разположен в самия природен резерват “Балтата”, в югозападната част на курорт Албена. Плажната ивица се намира на 700 метра и към нея води сенчеста, живописна алея. Стаи Комплексът разполага с два вида вили за настаняване. Рецепцията е разположена в средата на комплекса. Комплексът разполага с 7 двуетажни вила тип [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Местоположение

Комплекс „  Горска Фея“ е разположен в самия природен резерват “Балтата”, в югозападната част на курорт Албена. Плажната ивица се намира на 700 метра и към нея води сенчеста, живописна алея.

Стаи

Комплексът разполага с два вида вили за настаняване. Рецепцията е разположена в средата на комплекса.
Комплексът разполага с 7 двуетажни вила тип Горска Приказка. На първия етаж на всяка вила е разположен уютен хол с диван, малка масичка и 2 фотьойла, оборудван кухненски бокс с електрически котлон, мивка, шкаф с посуда и прибори за хранене, баня с тоалетна. На втория етаж се намират 2 спални с по 2 единични легла.
Нова луксозна база Уют се състои от 15 къщички с по 4 стаи, всяка от които с широка веранда с лятна мебел, заобиколена с малка декоративна ограда. Всяка стая разполага с антре, гардероб; спалня с 2 легла / с възможност за 3-то допълнително легло/, тоалетка с огледало, две нощни шкафчета, малка масичка, баня с тоалетна.

Барове и ресторанти

Класически ресторант “Горска фея” разполага с 200 места и се намира в самия комплекс “Горска Фея”.
Той разполага със закрити помещения и тераси, разположени на територията на резерват “Балтата”, което дава прекрасната възможност сред прохладата и сянката да се опитат ястия от българската национална и европейска кухня – както по индивидуална поръчка, така и на “шведска маса”.

Хотелски услуги

Комплексът разполага с бар, магазин и плаж. На територията на комплекса има специално обособено място за организиране на пикник и барбекю.


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)