” Гранд хотел Приморско ” 5* гр. Приморско

1
Dntur.com

За хотела

 
Звезди:
 
Настаняване:
 

Местоположение Хотелът е разположен на брега на северния плаж на град Приморско. Плажът е дълъг 3.5 км, с изключително фин пясък и кристално чисто море. Стаи На разположение на гостите са 180 стаи и 100 апартамента, голяма част, от които са с морска гледка. Всички стаи и апартаменти са елегантно обзаведени и предлагат всички съвременни [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

4.5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Местоположение

Хотелът е разположен на брега на северния плаж на град Приморско. Плажът е дълъг 3.5 км, с изключително фин пясък и кристално чисто море.

Стаи

На разположение на гостите са 180 стаи и 100 апартамента, голяма част, от които са с морска гледка. Всички стаи и апартаменти са елегантно обзаведени и предлагат всички съвременни удобства, като: климатик, TV сет, интернет достъп, телефон, хладилник, сейф, балкон, паник бутон в банята.

Барове и ресторанти

” Гранд Хотел Приморско ” разполага с 3 ресторанта, 4 бара, включително нощен клуб. На разположение на гостите на хотела е и атрактивното барбекю, разположено на самия плаж.

Хотелски услуги

За активната почивка на своите гости хотелът разполага с:

- Фитнес център

- Релакс център

- Джакузи

- Сауна

- Парна баня

Също така се предлагат фризьорски услуги, обмяна на валута, конферентна зала, а за сигурността на гостите на хотела има и медицински кабинет.


Едно мнение


  1.  
    Шмекер

    За тези които ще почиват там просто не го правете това не е 5 звезден хотел аз лично работих там и съм мн.разочарован.Храната за туристите са некви бабини манджи които се повтарят през 1 или 2 дена скара се прави мн.рядко алкохола се сипва в пластмасови чаши даже някои път свършват и те и започва да се сипва в чаши за вино.А за тези които имат желание да работят в този хотел не го правете просто прецакването е голямо не се плаща на време даже някой хора въобще не си получават парите спи се на походни легла като в казармата яденето за персонала е боб леща леща боб месото е от преди 2 3 дена просто не правете тая грешка.

Сподели

(задължително)