Вилно селище “Романтика форест” 2* гр. Доспат

0
Dntur.com

За хотела

 
Звезди:
 
Настаняване:
 

Местоположение Вилно селище “Романтика форест” е разположено в района на язовир “Широка поляна” на 1530м надморска височина. Намира се в близост до гр. Доспат и е на 40 км. от историческият град Батак. Стаи Всички помещения за настаняване в Romantica Forest Holiday Village са на 2 етажа и имат изглед към язовира. Разполагат с всекидневна [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Местоположение

Вилно селище “Романтика форест” е разположено в района на язовир “Широка поляна” на 1530м надморска височина.
Намира се в близост до гр. Доспат и е на 40 км. от историческият град Батак.

Стаи

Всички помещения за настаняване в Romantica Forest Holiday Village са на 2 етажа и имат изглед към язовира. Разполагат с всекидневна зона с кухненски бокс, отделна спална зона и мебелирана тераса със съоръжения за барбекю. Предлагат се също помещения за настаняване с камина и собствена хидромасажна вана, сауна и парна баня.

Ресторант

Ресторантът е с капацитет 90 места, с уютна обстановка, където можете да се насладите на висококачествени ястия и напитки от традиционната родопска кухня. Ресторантът е подходящ за организиране на сватбени , фирмени и тържествени мероприятия .

СПА

Релакс центърът предлага на своите гости сауна, парна баня и хидромасажно джакузи, чиято обща комбинирана дейност е насочена към намаляване на стреса, възтановяване на жизнените сили, грижа за тялото и духа. Водата е изворна от планината с постоянно подържана температура от 32 градуса. С неповторимото вляние на изворната вода от Родопи планина се постига пълно възстановяване и детоксикация на организма, освобождаване на напрежението в мускулите, зареждане с енергия и реминелизиране на кожата.


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)