Вила „ Мария Ревас“ 5* гр. Слънчев бряг

0
Dntur.com

За хотела

 
Звезди:
 
Настаняване:
 

Предимства на хотела Вила “Мария Ревас” е бутикова къща за гости с уникална архитектура и интериорен дизайн и предлага всички удобства за заслужен отдих и приятна почивка. Вилата има добри транспортни връзки и се намира на международната магистрала Бургас-Несебър-Варна. Местоположение Вила Мария Ревас се намира в югозападния район на курорта Слънчев бряг. Тя е само [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Предимства на хотела

Вила “Мария Ревас” е бутикова къща за гости с уникална архитектура и интериорен дизайн и предлага всички удобства за заслужен отдих и приятна почивка. Вилата има добри транспортни връзки и се намира на международната магистрала Бургас-Несебър-Варна.

Местоположение

Вила Мария Ревас се намира в югозападния район на курорта Слънчев бряг. Тя е само на 20 минути от международното летище на Бургас и на около 150 метра от плажа.

Стаи

Семейната Вила Мария Ревас предлага 5-звездни помещения за настаняване: Двойна Стая,Студио,Едноспален апартамент,Двуспален апартамент.Всяка стая е снабдена с телевизор. Интернет връзка има в общите помещения на хотела.

Барове и ресторанти

Вила “Мария Ревас” предлага ресторант с капацитет от 50 места вътрешна площ и 60 места на открито. Ресторантът на хотела предлага богато меню от националната и международна кухня.

Конферентна зала

Вила “Мария Ревас” предлага на своите гости конферентна зала с капацитет до 20 места. Оборудвана с всичко необходимо за вашето корпоративно мероприятие, среща, семинар или презентация. На ваше разположение са екран, мултимедия, флипчарт.Непосредствено до конферентните зали могат да бъдат организирани кафе-паузи или коктейли.


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)