Вила „ Исмена Резидендс“ 4* гр. Девин

0
Dntur.com

За хотела

 
Звезди:
 
Настаняване:
 

Местоположение: Разположена в самото сърце на Родопите, в Девин, градът известен с лечебните свойства на минералната си вода, Вила Исмена Резидънс е подходящо място за планинари, скиори, велосипедисти, а също така и за бизнес гости на семинари и други фирмени мероприятия. Вилата е близо до центъра на града и в същото време се намира до [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Местоположение:

Разположена в самото сърце на Родопите, в Девин, градът известен с лечебните свойства на минералната си вода, Вила Исмена Резидънс е подходящо място за планинари, скиори, велосипедисти, а също така и за бизнес гости на семинари и други фирмени мероприятия. Вилата е близо до центъра на града и в същото време се намира до дъхава борова гора.

Стаи:

Вилата предлага на своите гости стаи, аранжирани в традиционен родопски стил, съчетан с всички модерни удобства като телевизор със сателитна телевизия, телефон, Internet достъп, мини-бар луксозна баня. Вилата разполага с 3 апартамента, 1 мезонет и 18 двойни стаи, в които гостите могат да се докоснат до гостоприемната атмосфера на Родопа планина.

Ресторант:

Вилата разполага с ресторант с 50 места, в който гостите могат да се докоснат до атмосферата на традиционния народен битов стил и специално приготвените ястия от българската и световната кулинария. Майстор готвачите ще разкрият част от тайнствата на неповторимата родопска кухня.

Хотелски услуги:

За пълна релаксация на гостите на вилата има осигурена сауна. За тези, които са организирали своето пътуване с автомобил има осигурен паркинг.


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)