Вила „ Алегра“ 3* гр. Каварна

0
Dntur.com

За хотела

 
Звезди:
 
Настаняване:
 

Местоположение Вила Алегра е луксозен ваканционен комплекс, разположен на 50 метра от брега в курортната зона на Каварна, под хълма Чиракман. Сградата носи типичния дух на морската къща. Богата на специфични детайли от камък и ковано желязо, но в същото време изчистена като форма и подсказваща изтънчен лукс и романтика. Стаи Вила Алегра предлага уютни [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Местоположение

Вила Алегра е луксозен ваканционен комплекс, разположен на 50 метра от брега в курортната зона на Каварна, под хълма Чиракман. Сградата носи типичния дух на морската къща. Богата на специфични детайли от камък и ковано желязо, но в същото време изчистена като форма и подсказваща изтънчен лукс и романтика.

Стаи

Вила Алегра предлага уютни апартаменти с една или две спални, от чийто прозорци се открива невероятна гледка към морето, а плясъкът на вълните и нощният бриз изпълват сетивата. Апартаментите разполагат с напълно обзаведени и оборудвани кухни, дневен тракт с кът за хранене и отмора.
Апартаментите с 1 спалня разполагат с 2 редовни легла и допълнително легло за 2 деца или 3ти възрастен.
Апартаментите с 2 спални разполагат с 4 редовни легла и допълнително легло за 2 деца или 5ти възрастен.

Хотелски услуги

Вила Алегра предлага на своите гости всички удобства на съвременността – басейн, малко кафене, външно барбекю, детска площадка, лекарски кабинет и подземен паркинг.

 


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)