Ваканционно Селище „ Бялата Лагина“ 3* гр. Балчик

0
Dntur.com

За хотела

 
Звезди:
 
 

Местоположение Ваканционно селище Бялата лагуна се намира между градовете Балчик и Каварна, на 45 км от летище Варна. Разположен е на брега на прекрасен залив с изключително тихо и спокойно море. Комплексът заема паркова територия от 270 декара с богата растителност. Комплексът граничи с местността „Балчишка Тузла“. Стаи Хотелът разполага с два корпуса в парковата [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Местоположение

Ваканционно селище Бялата лагуна се намира между градовете Балчик и Каварна, на 45 км от летище Варна. Разположен е на брега на прекрасен залив с изключително тихо и спокойно море. Комплексът заема паркова територия от 270 декара с богата растителност. Комплексът граничи с местността „Балчишка Тузла“.

Стаи

Хотелът разполага с два корпуса в парковата част и един корпус до морето.
Двата корпуса в парковата заона са реконструирани през зимата на 2002/2003 година и сега те предлагат комфорта на хотел 3 ***, отстоят на около 700 метра от плажа. Всички стаи разполагат с душ и тоалетна, телефон, сателитна телевизия, балкон или тераса, всички стаи имат изглед към морето. Максимално настаняване в двойна стая – 2 възрастни + 1 дете. Максимално настаняване в тройна стая – 3 възрастни.
Корпусът до морето разполага с 4 студия, 20 двустайни апартамента и 21 тристайни апартамента тип мезонет /тоалетна на първи етаж, една душ кабина и тоалетна на втория етаж/, настаняване за 6 човека, като 3 от леглата са на първия етаж в една стая и 3 на втория етаж в две отделни стаи.

Барове и ресторанти

Ресторантът на комплекса е със 110 места и лятна тераса със 130 места, от която се разкрива невероятен изглед към морето.
В непосредствена близост до ресторанта се намира Лоби бар “Бялата лагуна” с 40 места, от където гостите на комплекса имат възможността да се насладят на красотата и очарованието на уникалната природа.
Разположен на плажната ивица снек бар “Бялата лагуна” е идеалното място за срещи с приятели.

Хотелски услуги

- рецепцията към хотела е на 25 метра /в паркова зона/, обособена в отделна сграда.
- 2 басейна с минерална вода 25 х 12 м. дълбочина от 1.20 до 1.60 м;
- 2 многофункционални спортни площадки, покритие изкуствена трева с
кварцов пясък: мини – футбол, баскетбол, волейбол, 36 х 18м;
- танцова зала с паркетен под и с огледала 9 x 8,10 м, височина 2.8, 72,9 кв.м;
- танцова зала с паркетен под и с огледала 193,56 кв.м., височина 3.25 м;
- анимационна зала с паркетно покритие и огледала в корпуса до морето 120 кв.м;

На плажа

Хотелът разполага със собствен плаж, където има плувен басейн и отделен детски басейн с топла термална вода, както и снек-бар и игрище за плажен волейбол.
Гостите ползват чадър и шезлонг безплатно.
Спасители на басейните и на плажа от 8:00 – 18:00.

 


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)