Комплекс „Марина Вю Форт Бийч“ Свети Влас

0
Dntur.com

За хотела

 
 
Настаняване:
 

Местоположение: Разположен между курортите Елените и Слънчев Бряг, в красив тих южен залив с романтичното име Робинзон. Комплексът има прекрасно разположение върху първа брегова линия, с прекрасна гледка към крайбрежието и морето, в подножието на Балкана. Мястото е характерно с изключително рядкото съчетание на морски и планински климат. Комплексът е идеално място за семеен и [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Местоположение:

Разположен между курортите Елените и Слънчев Бряг, в красив тих южен залив с романтичното име Робинзон. Комплексът има прекрасно разположение върху първа брегова линия, с прекрасна гледка към крайбрежието и морето, в подножието на Балкана. Мястото е характерно с изключително рядкото съчетание на морски и планински климат.

Комплексът е идеално място за семеен и романтичен отдих и разполага с напълно оборудвани апартаменти с просторни спални и дневни помещения – студиа, едностайни апартаменти и двустайни апартаменти.

Описание на стаите:

Апартаментите представляват комфортни студия, двустайни апартаменти с хол/дневна и 1 отделна спалня, тристайни апартаменти с хол/дневна и 2 отделни спални, всички напълно обзаведени. Напълно оборудвана кухня, включително всички уреди и прибори нужни за готвене и хранене, цифрова TV, климатик във всяка стая, комплект завивки и кърпи.

Спорт / Забавления:

Марина Вю Форт Бийч предлага на своите гости:
* 3 ресторанта
* бар
* кафене
* център за хранене
* 9 плувни басейна, единият от коитo е с изкуствени вълни, два с джакузи
* козметични и медицински центрове
* фитнес клуб
* сауна
* тенис корт
* футболно игрище
* магазини
* охраняем паркинг


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)