Балнео оферта в Севтополис с включени закуски, вечери и процедури – Балнеохотел Севтополис, Павел Баня

0
admin

За хотела

 
Звезди:
 
Настаняване:
 

Описание Хотел Севтополис е разположен недалеч от центъра на Павел баня, сред красив собствен парк от 10 декара с богата растителност. Хотелът се откроява с модерната си стилна постройка и предлага 58 стаи и 4 апартамента с тераси и прекрасна гледка към Стара Планина и Средна гора. Проектиран е в дъгообразна форма, създавайки чувство за [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 admin
Подробно

Описание

Хотел Севтополис е разположен недалеч от центъра на Павел баня, сред красив собствен парк от 10 декара с богата растителност. Хотелът се откроява с модерната си стилна постройка и предлага 58 стаи и 4 апартамента с тераси и прекрасна гледка към Стара Планина и Средна гора. Проектиран е в дъгообразна форма, създавайки чувство за хармония и комфорт сред спокойствие и много светлина.
Комбинацията от лековити минерални извори, добро географско положение и висок професионализъм в спа и балнеолечението превръщат хотела в притегателен център както на национално, така и на международно ниво.

За гостите на комплекса са на разположение ресторант с тераса, лоби бар, фреш бар, безплатен паркинг, безжичен интернет.
Описание на Медико-СПА центъра: Ултра-модерният медицински център предлага широк спектър от балнеоложки и оздравителни процедури под наблюдението на висококвалифициран персонал.
Медицинският център разполага с най-модерната техника за лечение и профилактика в следните сектори: Водолечение; Физиотерапия ; Кинезитерапия и Рехабилитация.
Разположен е на две нива.
Първо ниво включва: СПА рецепция, лекарски кабинет, кабинет за диагностика, закрит минерален басейн, джакузи, парна баня, сауна, турска баня, релакс зона, група от 6 кабини за водолечение с вани, луголечение, елегантни и уютни кабинети за масажни и спа терапии, кабинет за старобългарски терапии и ритуали, японска зона за акупунктура и пресура, йумейхо и ши-атцу масажи
На второ ниво се намира сектор физиотерапия с 12 процедурни клетки, оборудвани със съвременни апарати за ниско и средночестотни токове, ултразвукова апаратура, както и иновативните Андулация / синхронизиране на човешките вибрации на клетъчно ниво /, Текар терапия / индуциране на ендогенна топлина и отключване на самовъзстановителните процеси в тъканите /, Гунафореза / безиглена колагенова -магнитно разонансна фореза.
Сектор кинезитерапия и рехабилитация се състои от две зали за кинезитерапия с уреди за активна и пасивна рехабилитация, кардио трениране, клетка Роше, шведски
стени, масажор за длани и ходила , апарат за пресотерапия. За пълния релакс на гостите предлагаме разнообразие от медицински процери за лечение и спа терапии за тяло.

Описание на стаите:

Подът на стаите е покрит с мокет от естествена вълна.
58 – те стаи са разположени на четири етажа с изглед към планината или
басейна ; със и без тераси. Стаите са обширни, светли и тихи, обзаведи с топли цветове и разполагат с: топла минерална вода, индивидуален контрол на климатик, мини бар, кабелна телевизия, LCD телевизор, телефон, зареждане с халат, сешоар и козметика за баня, стаи за непушачи, противопожарна система, видео наблюдение. 4-те апартамента предлагат бани с масажна вана, топла минерална вода и пода е покрит с мокет от естествена вълна.

Спорт / Забавления:

На разположение на нашите гости са двата минерални басейна – открит и закрит.
- Външен бар до басейна – Pool bar
- Парк и градина
Хотелски комплекс Севтополис разполага със собствен парк от 10 декара, предлагащ
уют и зеленина на своите гости.
- Билярдна маса
- Велосипеди под наем -Карането на велосипед винаги е било отлично съчетание между удоволствие и спорт. Затова за всички гости на хотел Севтополис предлагаме велосипеди и екипировка под наем.

Настаняване HB
на човек
При престой от 7 и повече нощувки
пакет Оптимум пакет Премиум
Единична стая 239 лв. 284 лв.
Двойна стая 151 лв. 196 лв.
Трети възрастен настанен в двойна стая 151 лв. 196 лв.
Апартамент единично настаняване 379 лв. 424 лв.
Апартамент при двойно настаняване 222 лв. 267 лв.
Трети възрастен настанен в апартамент 222 лв. 267 лв.
Дете до 5.99 г. безплатно безплатно
Дете 6-13.99 г. на доп. легло 47 лв. лв 47 лв.

 

Цените са на човек на ден и включват: Закуска и вечеря на блок маса , Медицински преглед, консултации и балнеолечебни процедури в зависимост от престоя. Лекар изготвя индувидуална програма за всеки гост и прави индивидуални консултации по време на лечението. Свободно ползване на Уелнес зона: вътрешен минерален басейн, външен минерален басейн / само през летния сезон /, джакузи, финландска сауна, билкова сауна, парна баня, кнайп пътека, релакс зона. Зала за функционална тренировка, безплатен паркинг с 35 парко места(не гарантираме налично парко място), интернет, курортна такса;
Оптимум пакет– включващ балнеолечебни процедури от сектори: Хидротерапия ( хидрогалванична вана, тангентор, въздушно вихрова вана, вана с магнезий, перлена вана, джет душ, подводна екстензия, вана „Магнетроник“), Кинезитерапия (групови и индивидуални подводни кинезитерапии, кинезитерапия със специализирани методики), Физиотерапия (ниско и средно честотни токове, Ултразвук, Д Арсонвал, Андулационна терапия, Апаратен лимфодренаж, апаратни масажори) , Луготерапия (локални обвивания с черноморска луга до 5 полета).7 нощувки – 22 броя лечебни процедури, от които до 2 бр. лечебен масаж или високотехногична
процедура ;
8 нощувки – 25 броя лечебни процедури, от които до 2 бр. лечебен масаж или високотехногична
процедура ;
9 нощувки – 28 броя лечебни процедури, от които до 2 бр. лечебен масаж или високотехногична
процедура ;
10 нощувки – 32 броя лечебни процедури, от които до 3 бр. лечебен масаж или високотехногична
процедура ;
11 нощувки – 35 броя лечебни процедури, от които до 3 бр. лечебен масаж или високотехногична
процедура ;
12 нощувки – 38 броя лечебни процедури, от които до 3 бр. лечебен масаж или високотехногична
процедура ;
13 нощувки – 41 броя лечебни процедури, от които до 3 бр. лечебен масаж или високотехногична
процедура ;
14 нощувки – 44 броя лечебни процедури, от които до 3 бр. лечебен масаж или високотехногична
процедура ;

Премиум пакет – включващ всички балнеолечебни процедури от пакет „Оптимум“ + високотехногични и мануални терапии ( Текар терапия, МаРиТе терапия, Гунафореза – 1 поле , Високоинтензивен магнит SIS, Частичен лечебен масаж , Цялостен лечебен масаж 40 минути.

7 нощувки – 35 броя лечебни процедури, от които до 7 бр. лечебен масаж или високо
технологична процедура ;
8 нощувки – 40 броя лечебни процедури, от които до 8 бр. лечебен масаж или високо
технологична процедура ;
10 нощувки – 52 броя лечебни процедури, от които до 12 бр. лечебен масаж или високо
технологична процедура;
11 нощувки – 56 броя лечебни процедури, от които до 12 бр. лечебен масаж или високо
технологична процедура;
12 нощувки – 62 броя лечебни процедури, от които до 14 бр. лечебен масаж или високо
технологична процедура;
13 нощувки – 67 броя лечебни процедури, от които до 15 бр. лечебен масаж или високо
технологична процедура;
14 нощувки – 72 броя лечебни процедури, от които до 16 бр. лечебен масаж или високо
технологична процедура.

Забележка: пакетите не са валидни по време на национални и религиозни празници

Хотел ” Севтополис Балнео & СПА ” 4* гр. Павел баня

Валидно още:

   

   

Местоположение: Четиризвездният Хотел " Севтополис Балнео & СПА " се намира недалеч от центъра на Павел баня. Градът е разположен в централната част на България, между Стара планина и Средна гора в красивата Розова Долина. Хотелът е обгърнат от красив парк от 10 декара с богата растителност и има красива гледка към Стара планина и Средна гора. Проектиран е в дъгообразна форма, създавайки чувство за хармония и комфорт сред спокойствие и много светлина. Комплексът е предпочитан от много хора за почивка и регенерация. Стаи: Хотелът се откроявя с модерната си стилна постройка и предлага 58 стаи с и без тераса и 4 апартамента с тераси и прекрасна гледка към Стара Планина и Средна гора. Проектиран е в дъгообразна форма, създавайки чувство за хармония и комфорт сред спокойствие и много светлина. Овалните форми са застъпени в целия комплекс, като са много добре съчетани с топлите цветове, преобладаващи в стаите и апартаментите, допълвайки усещането за релакс. Всички помещения разполагат с: - топла минерална вода в уникална баня, с прозорец към спалнята - индивидуален контрол на климатик/ отопление - мини-бар - кабелна телевизия - LCD телевизор - телефон - сешоар и козметика за баня. Барове и Ресторанти: Хотел " Севтополис Балнео & СПА " разполага с изискан ресторант с атрактивен интериор, който е вдъхновен от древния Севтополис с характерната му форма на окръжност - символ на единството и безкрайността. Това е идеалното място за семейни събития, бизнес срещи и различни мероприятия. Гостите на хотела имат възможност да се насладят на професионално приготвени специалитети от националната и световна кулинария и да се отдадат на едно незабравимо приключение на вкусовете. Бизнес център: Хотел " Севтополис " предлага много добри условия за различни фирмени мероприятия с двете си конферентни зали – за 40 и 60 души, при подреждане тип киносалон. Залите са мултифункционални, с дневна светлина, оборудвани с мултимедийна техника. Подходящи са за провеждане на бизнес срещи, семинари, корпоративни прояви, презентации, обучения, тийм билдинги. Балнео & СПА център: Хотел " Севтополис Балнео & СПА " предлага на своите гости голямо разнообразие от релаксиращи терапии, както и козметични процедури с възстановителен ефект и благотворно влияние върху духа и тялото. СПА центърът разполага с различни видове вани, сауни и душове, джакузи, закрит и открит басейн с топла минерална вода, ориенталска и японска зона за релакс, като се предлагат медотерапия, стоунтерапия, ароматерапия, различни процедури за тяло и лице, както и масажи. Медицинският център в комплекс Севтополис е специализиран за лечение и профилактика на множество заболявания. Лековитите свойства на минералните води и професионалните грижи са гаранция за постигане на отлични резултатив лечението и профилактиката.

   

Направи резервация

Дата на настаняване
Дата на напускане  : 
Възрастни  : 
Деца (2г. - 12г.)  : 
Бебета (0г. - 2г.)  : 

Хотел  : 
Име  : 
Email  : 
Телефон  : 
Забележки и допълнителни изисквания  : 

 
 

Местоположение:

Четиризвездният Хотел ” Севтополис Балнео & СПА ” се намира недалеч от центъра на Павел баня. Градът е разположен в централната част на България, между Стара планина и Средна гора в красивата Розова Долина. Хотелът е обгърнат от красив парк от 10 декара с богата растителност и има красива гледка към Стара планина и Средна гора. Проектиран е в дъгообразна форма, създавайки чувство за хармония и комфорт сред спокойствие и много светлина. Комплексът е предпочитан от много хора за почивка и регенерация.

Стаи:

Хотелът се откроявя с модерната си стилна постройка и предлага 58 стаи с и без тераса и 4 апартамента с тераси и прекрасна гледка към Стара Планина и Средна гора. Проектиран е в дъгообразна форма, създавайки чувство за хармония и комфорт сред спокойствие и много светлина. Овалните форми са застъпени в целия комплекс, като са много добре съчетани с топлите цветове, преобладаващи в стаите и апартаментите, допълвайки усещането за релакс. Всички помещения разполагат с:

- топла минерална вода в уникална баня, с прозорец към спалнята

- индивидуален контрол на климатик/ отопление

- мини-бар

- кабелна телевизия

- LCD телевизор

- телефон

- сешоар и козметика за баня.

Барове и Ресторанти:

Хотел ” Севтополис Балнео & СПА ” разполага с изискан ресторант с атрактивен интериор, който е вдъхновен от древния Севтополис с характерната му форма на окръжност – символ на единството и безкрайността. Това е идеалното място за семейни събития, бизнес срещи и различни мероприятия. Гостите на хотела имат възможност да се насладят на професионално приготвени специалитети от националната и световна кулинария и да се отдадат на едно незабравимо приключение на вкусовете.

Бизнес център:

Хотел ” Севтополис ” предлага много добри условия за различни фирмени мероприятия с двете си конферентни зали – за 40 и 60 души, при подреждане тип киносалон.

Залите са мултифункционални, с дневна светлина, оборудвани с мултимедийна техника. Подходящи са за провеждане на бизнес срещи, семинари, корпоративни прояви, презентации, обучения, тийм билдинги.

Балнео & СПА център:

Хотел ” Севтополис Балнео & СПА ” предлага на своите гости голямо разнообразие от релаксиращи терапии, както и козметични процедури с възстановителен ефект и благотворно влияние върху духа и тялото. СПА центърът разполага с различни видове вани, сауни и душове, джакузи, закрит и открит басейн с топла минерална вода, ориенталска и японска зона за релакс, като се предлагат медотерапия, стоунтерапия, ароматерапия, различни процедури за тяло и лице, както и масажи.

Медицинският център в комплекс Севтополис е специализиран за лечение и профилактика на множество заболявания. Лековитите свойства на минералните води и професионалните грижи са гаранция за постигане на отлични резултатив лечението и профилактиката.

Направи резервация

Дата на настаняване
Дата на напускане  : 
Възрастни  : 
Деца (2г. - 12г.)  : 
Бебета (0г. - 2г.)  : 

Хотел  : 
Име  : 
Email  : 
Телефон  : 
Забележки и допълнителни изисквания  : 

  • Други оферти от Хотел ” Севтополис Балнео & СПА ” 4* гр. Павел баня

  • Впечатления    Какво мислите?


    Сподели

    (задължително)