Балнеохотел “ Димина ” 3* с. Вонеща вода

1
Dntur.com

За хотела

 
Звезди:
 
Настаняване:
 

Местонахождение: Хотел „ Димина ” се намира в село Вонеща вода, отстоящо на около 28 км. от град Велико Търново по пътя за Нова и Стара Загора и на 20 км. източно от град Трявна. Разположено е по северните склонове на средна Стара планина на около 600 м. надморска височина, непосредствено в началото на прохода [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

4.5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Местонахождение:

Хотел „ Димина ” се намира в село Вонеща вода, отстоящо на около 28 км. от град Велико Търново по пътя за Нова и Стара Загора и на 20 км. източно от град Трявна. Разположено е по северните склонове на средна Стара планина на около 600 м. надморска височина, непосредствено в началото на прохода Хаинбоаз, минаващ през красива планинска котловина, разхлаждана от бистрите води на реките Белица и Райковска.

Село Вонеща вода е известно със своя минерален извор, минералният състав на който е единствен по рода си в България. В близкото минало тук са съществували минерална баня и поликлиника, които не функционират от 1993 г. Именно в базата на този водо-лечебен здравен център в момента се помещава хотел „ Димина ”.

Съвкупността от благоприятни климатични фактори, въздействието и чарът на живописната природа на Стара планина, както и наличието на лечебна минерална вода за балнеолечение са безценните предимства, които създават предпоставки хотел „ Димина ” да стане предпочитано място за профилактика, лечение и рехабилитация, туризъм и развлечение, почивка, ваканции и конференции.

Стаи:

Хотел “ Димина ” в курортното селище Вонеща вода, има на разположение 32 двойни стаи и 3 апартамента. Стаите са стилно обзаведени, отговарящи на Вашите изисквания за комфорт и усещане за уют. Обзавеждането включва удобни легла, LCD телевизор с цифрова телевизия, телефон, тераса, бутон за сигнализация в банята за гарантиране на Вашата безопасност и удобство.

Ресторант и конферентна зала

Хотел ” Димина ” разполага с ресторант с 80 места и лятна градина – 100 места, където може да се насладите на вкусни старопланински специалитети и отбрани напитки.

Конферентната зала е с капацитет 30 места, с модерно техническо оборудване.

Хотелски услуги:

Хотел „ Димина ” в с. Вонеща вода, предлага на своите клиенти балнео процедури, извършани чрез най-новите и висококачествени апарати и уреди за балнеолечение от висококвалифициран персонал.

При нас се извършват профилактики и лечения от професионалисти, при които се използва лечебна минерална вода. Хотелът разполага с богата гама от уреди и апарати за оздравителни процедури. На разположение на гостите са отделения за хидротерапия, физиотерапия, рехабилитация, масажи и уреди за инхалации.

Хидротерапевтичното отделение разполага със закрит минерален басейн, релаксираща вана, тангенторна вана, перлена вана, четири камерна вана, пръстеновиден душ и гинекологичен душ.

За извършването на физиотерапия, хотелът разполага с комбиниран терапевтичен апарат, едноканален ел. апарат за диагностика и терапия, апарат за средно честотни токове, ултразвуков терапевтичен апарат, система за магнито терапия, апарат за късовълнова терапия и апарат за микровълнова терапия.

За рехабилитация, хотел ” Димина ” предлага уред за раздвижване на коляно и глезен, уред за раздвижване на китка, раздвижване на раменна става, мрежи за упражнения на пръсти, клетка на Роше, топки за рехабилитация. Извършва се и естетически и медицински масаж.

Нашите модерни и разнообрази услуги и процедури гарантират за Вашия приятен, спокоен и комфортен престой в хотел           „ Димина ” с. Вонеща вода.

 


Едно мнение


  1.  
    Татяна

    Бяхме на балнеолечение за 1 седмица в СБРФРМ Димина по клинична пътека. За престоя ни от 7 дни нито веднъж не смениха спалното бельо и хавлиите в стаята. В ресторанта не даваха достатъчно хляб, налагаше се всеки път изрично да си искаме допълнително, въпреки че готвачката готвеше наистина вкусно. Но това е нищо в сравнение с недопустимото отношение на Д-р Анелия Проданова, която е завеждащ на отделението в комплекса. Първо не ни беше направен никакъв преглед при приемането ни (навсякъде поне ти мерят кръвното налягане). А най – фрапиращото е изключително наглото и грубо отношение на лекарката, която скри болничните ни листи и най – спокойно ни поиска пари за да ни ги даде, което явно при нея е често срещана практика! Ако все пак решите да посетите комплекса си носете повече пари, защото е много вероятно да попаднете в нашата ситуация!

Сподели

(задължително)