Балнеокомплекс ” Медика-Наречен ” 2* c. Нареченски бани

0
Dntur.com

За хотела

 
Звезди:
 
Настаняване: , ,
 

Местоположение: Балнеокомплекс ”  Медика-Наречен ” е разположен в едно от най-красивите кътчета на Родопите, познато с лековитата си минерална вода. Намира се в Нареченски минерални бани, на 620 м.н.в., на 45 км. от гр. Пловдив и на 15 км. от Бачковския манастир. Хотел: На разположение на гостите са уютно фоайе, ресторант, басейн, фитнес, детски кът, [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

4.5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Местоположение:

Балнеокомплекс ”  Медика-Наречен ” е разположен в едно от най-красивите кътчета на Родопите, познато с лековитата си минерална вода. Намира се в Нареченски минерални бани, на 620 м.н.в., на 45 км. от гр. Пловдив и на 15 км. от Бачковския манастир.

Хотел:

На разположение на гостите са уютно фоайе, ресторант, басейн, фитнес, детски кът, охраняем външен паркинг, стълбищен робот за инвалидни колички, СПА и уелнес сектор финландска сауна, турска баня, парна баня, детоксикатор, масажи. Към хотела има и Медицински център “Медика Експерт”, работещ с водещи специалисти в областта на физиотерапията, с добре оборудвани лекарски кабинети, манипулационна, зали за физиотерапия, балнеолечение, хидротерапия, кинезитерапия.

Настаняване:

Комплексът разполага с 42 модерно обзаведени стаи и апартаменти, с баня, LCD телевизор с кабелна телевизия, мини бар, безплатен Wi-Fi интернет, телефон, сейф – срещу допълнително заплащане.

Стаи: със спалня или с отделни легла, част от тях с тераса

Апартаменти: с голяма спалня (две отделни легла или спалня) и отделен хол, разтегателен диван, тераса.


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)