Апартхотел „Парадизо“4* Несебър

0
Dntur.com

За хотела

 
Звезди:
 
Настаняване:
 

Местоположение: Апартхотел Парадизо е иновативен и функционален комплекс, разположен на първа линия в началото на град Несебър само на 10м от брега и 50м от плажа. В близост /1км/ се намира Старият град, до който се стига по обособена пешеходна алея, започваща от комплекса. Описание на стаите: Апартхотел Парадизо разполага с 39 луксозно обзаведени помещения [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Местоположение:

Апартхотел Парадизо е иновативен и функционален комплекс, разположен на първа линия в началото на град Несебър само на 10м от брега и 50м от плажа. В близост /1км/ се намира Старият град, до който се стига по обособена пешеходна алея, започваща от комплекса.

Описание на стаите:

Апартхотел Парадизо разполага с 39 луксозно обзаведени помещения /1 двойна стая, 1 студио, 33 двустайни и 4 тристайни апартамента/, модерен фитнес, A-la-Carte ресторант, басейн/разположен на 3-то ниво/, закрит и открит паркинг.
Всеки двустаен апартамент/60м2/ разполага с всекидневна, спалня, баня и тераса. Във всекидневната има разтегателен диван с холна масичка и отделно обособен кът за сядане с висока маса и столове, малък хладилник, кетъл, 43-инчов LED TV с кабелна телевизия и климатик. Спалнята разполага с легло за двама души /210х180см/, 32-инчов LED TV с кабелна и климатик. Двете стаи споделят обща тераса. Баните са оборудвани с душ-кабини.


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)