Апартхотел „ Екселсиор“ гр. Слънчев бряг

0
Dntur.com

За хотела

 
 
Настаняване:
 

Местоположение Апартхотел Екселсиор притежава много добра локация – разположен е на втора линия и отстои само на около 5 минути пеша от центъра на Слънчев бряг. В съседство се намират хотелите Гларус и Виктория. Апартхотел Екселсиор е в непосредствена близост до главната крайморска алея и само на минути пеша от всички атракции на курорти и [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Местоположение

Апартхотел Екселсиор притежава много добра локация – разположен е на втора линия и отстои само на около 5 минути пеша от центъра на Слънчев бряг. В съседство се намират хотелите Гларус и Виктория. Апартхотел Екселсиор е в непосредствена близост до главната крайморска алея и само на минути пеша от всички атракции на курорти и от най-добрите заведения на комплекса.

Стаи

Гостите на апартхотел Екселсиор могат да избират настаняване в няколко вида просторни и уютни апартаменти – студия (за двама души), апартаменти с една спалня (за максимум четирима души) и апартаменти с две спални (за максимум шест човека). Всички те са модерно обзаведени и оборудвани с всички необходими удобства и прибори за готвене. Разполагат с климатик и кабелна телевизия.

Барове и ресторанти

Ресторант Дриймс предлага богато разнообразие от екзотични ястия от Русия, Узбекистан и Япония.

Хотелски услуги

На разположение е басейн за възрастни, по-малък басейн за деца, открит бар и богато озеленена градина около басейна. Комплексът разполага с мини-маркет и паркинг. Ползването на паркинга е с предварителна заявка.

 


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)