Апартхотел “Евридика Хилс”3* к.к. Пампорово

0
Dntur.com

За хотела

 
Звезди:
 
Настаняване:
 

Местоположение: Апартаментният комплекс “Евридика Хилс” е разположен в Южната част на Пампрово – най-южният ски-курорт в Европа и един от красивите и предпочитани планински и ски-курорти на територията на България. Апартхотелът е с благоприятна локация, даваща възможност за лесен достъп до ски пистите и има красив изглед към кулата на връх Снежанка. Стаи: Апартаментен комплекс [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

4.5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Местоположение:

Апартаментният комплекс “Евридика Хилс” е разположен в Южната част на Пампрово – най-южният ски-курорт в Европа и един от красивите и предпочитани планински и ски-курорти на територията на България. Апартхотелът е с благоприятна локация, даваща възможност за лесен достъп до ски пистите и има красив изглед към кулата на връх Снежанка.

Стаи:

Апартаментен комплекс “Евридика Хилс” се състои от две сгради – Вила Амата и Вила Орфейка.

Общият брой на апартаментите е 86, 33 от които – студия, 41 апартамента с 1 спалня, 5 – с 2 спални и 7 хотелски стаи. Повечето от апартаментите са с балкони и невероятна гледка към връх Снежанка и Телевизионната кула. За по-голямо удобство и уют апартаментите с една и две спални разполагат и с камина. За всеки апартамент има и ски гардероб /разположени са във вила Амата/. Интериорното решение на част от апартаментите е класическо, а останалите са в модерен стил. Всеки от апартаментите разполага с напълно оборудван кухненски кът, всекидневна и спална част.

Хотелски услуги:

Апартхотел “Евридика Хилс” разполага с охраняем паркинг за гостите със собствен превоз. Също така има осигурен безжичен Internet достъп в атрактивния Лоби бар на комплекса. В Релакс центъра, който разполага със сауна и парна баня и зона за релакс, гостите на хотела имат възможност да се отпуснат и да се откъснат напълно от ежедневното напрежение.


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)