Апартхотел „ Венти клуб“ гр. Лозенец

0
Dntur.com

За хотела

 
 
Настаняване:
 

Местоположение Апартхотел Венти клуб се намира в Лозенец, на 500 метра от плажа. Разположен в подножието на Странджа планина, хотелът дава възможност да се насладите на чудесни морски плажове и сенчести горски пътеки. В близост има три охраняеми плажа, предлагащи различни атракции и един еко плаж за любителите на свободното от концесионери плажуване. Стаи Aпартаментите [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Местоположение

Апартхотел Венти клуб се намира в Лозенец, на 500 метра от плажа. Разположен в подножието на Странджа планина, хотелът дава възможност да се насладите на чудесни морски плажове и сенчести горски пътеки. В близост има три охраняеми плажа, предлагащи различни атракции и един еко плаж за любителите на свободното от концесионери плажуване.

Стаи

Aпартаментите се състоят от дневна с изцяло оборудван кухненски бокс, спалня и сервизно помещение. Всеки апартамент разполага със собствена тераса с маса и столове.
Сградата има капацитет 10 апартамента, във всеки от който могат да се настанят до 5 човека. Леглото в спалнята е двойно, в дневната има разтегателен диван с размерите на двойно легло, предлагат се бебешки легла и допълнителни единични легла.
На ваше разположение във всеки апартамент има съдове за 4 човека, при необходимост се осигуряват допълнителни домакински принадлежности.

Хотелски услуги

В двора на „Венти клуб“ има къща на дърво, хамаци, шезлонги, чадъри и басейн. Тук ще откриете библиотека с книги за всеки вкус, а също и настолни игри / шах, табла, домино и др./. Може да наемете велосипеди, с които да стигнете до гр.Царево / по вело алея/, където има музей, лятно кино и въжен парк.


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)