Апартаменти “Марина Бийч” Поморие

0
Dntur.com

За хотела

 
 
Настаняване:
 

Местоположение: Апартаменти Марина Бийч се намират в сърцето на морския курорт Поморие, а именно квартал Солено Езеро, който е разположен на самата крайбрежна алея. Локацията е тиха и спокойна, всички сгради наоколо са нови и привлекателни, улици, тротоари и алеи тук са изградени през 2016 година, създаващи уникална инфраструктура на живущи и почиващи. За удобство [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Местоположение:

Апартаменти Марина Бийч се намират в сърцето на морския курорт Поморие, а именно квартал Солено Езеро, който е разположен на самата крайбрежна алея. Локацията е тиха и спокойна, всички сгради наоколо са нови и привлекателни, улици, тротоари и алеи тук са изградени през 2016 година, създаващи уникална инфраструктура на живущи и почиващи.

За удобство на своите гости апартаменти Марина Бийч има рецепция и охрана, стая за багаж, асансьор, кът за отдих. Сградата се състои от апартаменти и студия с квадратура от 50 до 100 квадратни метра.

Описание на стаите:

Всички помещения са оборудвани със съвременна кухня и електрически уреди, климатик, сешоар, ютия, посуда за готвене, фотьойл, диван, матраци с мемори пяна, удобни възглавници, пералня, телевизор с плосък екран, безплатен безжичен WIFI, балкон с градинска мебел, портманто, баня и тоалетна, кът за хранене и др.

Спорт / Забавления:

Разтоянието до плажа е стотина метра, почти толкова е и разтоянието до центъра на града. В близост е най-големия супермаркет – МЕГА, както и кметстово на града. Апартаменти Марина Бийч са посторени в съседство с Блок на Специалиста, където живеят и творят музиканти, артисти, художници, лекари и шахматисти, и Руски парк – гордостта на община Поморие. Достъпът с кола до сградата е ограничен, поради което тишината и спокойствието са гарантирани, тъй като се намира на улица без изход и пешеходна зона. А за тези, които желаят да пътуват с автомобил сме осигурили безплатен паркинг.


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)