Апартаментен комплекс “Манастира 3″гр. Пампорово

0
Dntur.com

За хотела

 
 
Настаняване:
 

Апартаментен комплекс “Манастира 3″гр. Пампорово Местоположение: Апартаментен комплекс “Манастира 3″ се намира точно до начална лифтова станция “Студенец”. Комплексът е построен през 2006 година. Трите сгради са изградени в стила на традиционната българска архитектура. Стаи: “Манастира 3″ празполага с апартаменти с една и две спални. Във всички апартаменти има камина от френски тип и тераса. [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Апартаментен комплекс “Манастира 3″гр. Пампорово

Местоположение:

Апартаментен комплекс “Манастира 3″ се намира точно до начална лифтова станция “Студенец”. Комплексът е построен през 2006 година. Трите сгради са изградени в стила на традиционната българска архитектура.

Стаи:

“Манастира 3″ празполага с апартаменти с една и две спални. Във всички апартаменти има камина от френски тип и тераса. Апартаментът с една спалня е със средна площ 60 м² и е предназначен за максимум 4 човека. Апартаментът с две спални е със средна площ 80 м² и е предназначен за максимум 6 човека.
Във всички апартаменти има напълно оборудван кухненски кът с два котлона, фурна, тостер, термо кана, абсорбатор, хладилник, посуда за приготвяне на храна. Кабелна телевизия. Отоплението е на ток и камина.

Барове и ресторанти:

Комплексът разполага с пиано-бар. На разположение на гостите е и ресторант в хотелски комплекс “Манастира 1″, който е в непосредствена близост и предлага богато меню – специалитети, отбрани вина и приятна атмосфера.

Хотелски услуги:

- неголям басейн, сауна, джакузи, масаж и малка фитнес зала
- рецепция – сейф и обмяна на валута
- рент-а-кар или трансфер от/до летище
- телефон
- екскурзии
- бебешка кошара
- пране и гладене на дрехи
- паркинг


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)