Ягодинска пещера, пещера Дяволското гърло,Триградско ждрело, Широка лъка, Смолян и Пампорово. Дата: 19,20,21.09. 2020 г. Цена: 149.00 лв.

0
Dntur.com

За екскурзията

 
 
 

Ягодинска пещера, пещера Дяволското гърло,Триградско ждрело, Широка лъка, Смолян и Пампорово. Дата: 19,20,21.09. 2020 г.             Цена: 149.00 лв. Цената включва: транспорт, две нощувки в хотел** гр. Смолян, две закуски, застраховка, водач от фирмата. Цената не включва: входни такси за туристическите обекти и храна, транспорт с бус до пещерите Дяволското гърло и Ягодинската пещера -8 лв. [...]

Оценка

Изхранване
 
 
 
 
 


Лукс
 
 
 
 
 


Цена
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Ягодинска пещера, пещера Дяволското гърло,Триградско ждрело, Широка лъка, Смолян и Пампорово.

Дата: 19,20,21.09. 2020 г.             Цена: 149.00 лв.

Цената включва: транспорт, две нощувки в хотел** гр. Смолян, две закуски, застраховка, водач от фирмата.

Цената не включва: входни такси за туристическите обекти и храна, транспорт с бус до пещерите Дяволското гърло и Ягодинската пещера -8 лв.

За деца до 12 г. отстъпка 10% от основната цена.

Маршрут: Русе – В.Търново – Габрово – Пампорово – Смолян – Широка лъка -Ягодинска пещера – пещерата Дяволско гърло – Смолян – Габрово – В.Търново – Русе.

Програма:

Първи ден: Тръгване 05:00 Русе от Дом на културата /Вазата/,07:00 от В.Търново-паркинга до Летен театър, 07:50 от Габрово- автоспирка пред общината срещу Априловската гимназия. /за Севлиево качване от Габрово/.Отпътуване за Пампорово. Панорамна обиколка на курорта.Изкачване с лифт на връх Снежанка.  Върхът е висок 1926 м и е най-високият връх в района на курорта Пампорово и рида Букова планина. На върха е изградена телевизионна кула с височина 156 метра, която се намира на височина 2082 м. Нейното кафе-панорама на 2019 м има чудесен изглед. Слизане с лифт до Смолянските езера.Туристите, които не желаят да използват лифта ще пътуват с автобуса до крайна спирка на лифта за да стане групата отново едно цяло.Отпътуване за Смолян.Настаняване в хотел **-стаи предимно с две; и 3 легла-собствен санитарен възел, кабелна TV. Предложение /по желание/за организирано храненe с  допълнително заплащане двете вечери. Първа вечеря- Пилешко бутче с гарнитура.   Втора вечеря- Пъстърва с гарнитура. Нощувка.

Втори ден: 07:30 закуска; 08:00 Отпътуване за пещерите Дяволско гърло и Ягодинска пещера.Пътуване  през красивите Буйновско и Триградско ждрело.Обяд на Ягодинска пещера. Отпътуване за родопското село Широка лъка.Широка лъка   е  обявено  за архитектурен и фолклорен резерват.Широка лъка е известна със своите автентични родопски къщи, като Згуровската, Учиковската и Григоровската къщи.Една от местните забележителности е построената (според преданието издигната само за 38 дена) през 1834 г. църква „Успение на Пресвета Богородица“.Широка Лъка е от селата, в които се е родила и се развива родопската песен. Много от най-известните певци и гайдари на родопския фолклор са родени тук. Доказателство за това е създаденото през 1972 г. Средно музикално училище за народни песни и инструменти.Връщане в хотела в гр.Смолян. Свободно време. Организирана вечеря -виж по горе. Втора нощувка.

Трети ден:  08:00 закуска; 8:30 освобождаване на хотела.  Разглеждане забележителностите на града: втория по големина в България храм “Св.Висарион Смолянски”, В 11:00 ч. отпътуване за Бачковски манастир, посещение и поклонение пред чудотворната икона на Св.Богородица. Пристигане във В.Търново около 19:00 ч. Русе 21 ч.

Минимален брой за осъществяване на пътуването : 40 туристи.

Срок за уведомление за недостигнат минимален брой туристи : седем дни преди датата на отпътуване.

 

Забележка: Агенцията си запазва правото за промяна в последователността на посещаваните обекти и мероприятия, както и за  промяна на цената до пет дни датата на отпътуване, в случай на драстично повишаване на горивото.Уважаеми клиенти, информацията публикувана тук е с информационна и рекламна цел и е възможно да са допуснати грешки. Съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ достоверна и вярна се счита информацията, предоставена в офиса на „ Днтур“ ЕООД!

 

 


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)