Тропически релакс в Терме, Букурещ – с автобус от Русе

0
Dntur.com

За екскурзията

 
 
 

Тропически релакс в Терме, Букурещ – с автобус от Русе Отпътуване от Русе Дати за 2019 г.: 11.05.; . 09 .11.; 11.11.; 07 .12.; 14 .12.; 21.12.2019г. Цена на човек:  32.00лв Програма: 07:30 ч. отпътуване от Русе (паркинга на ЖП гарата). Около 10:00 ч. пристигане Therme Bucharest. Парк център Therme разполага не само с топли [...]

Оценка

Изхранване
 
 
 
 
 


Лукс
 
 
 
 
 


Цена
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Тропически релакс в Терме, Букурещ – с автобус от Русе

Отпътуване от Русе

Дати за 2019 г.: 11.05.; . 09 .11.; 11.11.; 07 .12.; 14 .12.; 21.12.2019г.

Цена на човек:  32.00лв

Програма:

07:30 ч. отпътуване от Русе (паркинга на ЖП гарата). Около 10:00 ч. пристигане Therme Bucharest. Парк център Therme разполага не само с топли басейни, но също и с най-голямата закрита и открита градина в Румъния. В градината има над 800 000 растения и стотици видове дървета, включително и най-голямата плантация на истински палми в Европа. Най-голямата атракция е Дървото на живота, което е един от най-редките ботанически видове в момента. Това създава една тропическа ваканция, разположена само на 15 км. от центъра на Букурещ.

Комплексът е разделен на три основни сектора, всеки от тях с определена тема.

The Palm  както подсказва името, е посветен на релаксация сред 500 палмови дървета – най-голямата градина от този тип в Европа.

Площта на Elysium е предназначена за термални бани и за тези, които биха искали да се насладят на приятни  масажи.

Galaxy е центърът на забавления. Тук можете да се забавлявате в басейн с вълни – най-големият в Румъния – или да се спуснете по една от многото пързалки. А когато сте уморени, можете да спрете за едно питие в бара на басейна.

ВАЖНО: Родителите носят отговорност за децата си по време на пребиваването им в комплекса!

Около 16:00 ч. отпътуване към Русе.

Цената включва: Транспорт с лицензиран автобус 2/3*; Всички пътни такси; Панорамна автобусна обиколка на Букурещ Екскурзоводско обслужване.

Цената не включва: Медицинска застраховка “Помощ при пътуване в чужбина” на стойност 5000 Евро – 2 лв. на човек (4 лв. за хора над 65 г.); Застраховка “Отмяна на пътуване”. Сключва се до 3 работни дни от датата на подписване на договора за организирано пътуване, при условие, че е извършено първо плащане по договора. Стойността на застраховка “Отмяна на пътуване” зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация;

 • Входни такси за посещаваните обекти:

- входна такса за зона Galaxy за престой 04:30 ч.: възрастни – 63 леи, студенти и пенсионери – 53 леи, деца от 3 до 16 г. – 47 леи; Пакети за семейства: 1 възр. + 1 дете – 100 леи; 2 възр. + 1 дете – 159 леи; 2 възр. + 2 деца – 200 леи;

- входна такса за зона The Palm за престой 04:30 ч.: възрастни – 73 леи, студенти и пенсионери – 63 леи. Деца под 16 г. не се допускат в тази зона;

- входна такса за зона Elysium за престой 04:30 ч.: възрастни – 97 леи. Деца под 16 г. не се допускат в тази зона;

- наем на кърпа – 16 леи;

- наем на халат – 24 леи.

 

Цените за входните такси са ориентировъчни и Агенцията не носи отговорност при промяната им!

 

 

Условия на офертата:

 • Екскурзията се осъществява  при група от минимум  40 човека!
 • Срок за уведомление за несъбран минимум туристи – 7 дни преди датата на пътуването.
 • Капаро – 50% от стойността на екскурзията при записване, останалата сума 20 дни преди отпътуване.
 • Местата в автобуса се определят според датата на изпращане на пълните данни. При изрично желание за ползване на предни места в автобуса, се доплащат 10 лв. на седалка (за първите два реда).
 • Възможна е промяна в цената при независещи от Агенцията обстоятелства.
 • Агенцията  си запазва правото за промени в последователността на разглежданите обекти.

 

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛОВИЯ:

 • Местата в автобуса се определят според датата на резервацията. При изрично желание за ползване на предни места в автобуса, се доплащат 15 лв. на седалка (за първите два реда).
 • За лица под 18 години се изискват документ за самоличност на детето (лична карта или международен паспорт), оригинал и две копия от акта за раждане. При непридружаване от единия или и от двамата родители, се изискват оригинал и две копия на нотариално заверена декларация от липсващия родител с разрешение за пътуване на детето им в чужбина.
 • До два дни след резервацията е необходимо плащане – цялата сума или 50% от стойността. Крайното плащане е най-късно до 20 дни преди пътуването.
 • Всички допълнителни плащания могат да бъдат направени на място, по време на екскурзията, в една от посочените след всяко доплащане валути.

 

Обменен курс лея/лев – 1 лея = около 0,45 ст.
 

С възможност за тръгване от Варна, Шумен, Разград – при минимум 10 записани туристи с доплащане.

 

 

Агенцията  си запазва правото за промени в последователността на разглежданите обекти.

Агенцията има сключена застраховка ”Отговорност на туроператора” по чл. 97 от Закона за туризма със ЗК ”Уника”.

 

 


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)