Русе – ПЛИТВИЧКИ ЕЗЕРА –ПЕЩЕРАТА ПОСТОЙНА ЯМА – ЗАГРЕБ – Русе

0
Dntur.com

За екскурзията

 
 
 

Русе – ПЛИТВИЧКИ ЕЗЕРА   –ПЕЩЕРАТА ПОСТОЙНА ЯМА – ЗАГРЕБ – Русе Автобусна програма 6 дни / 3 нощувки Дати 03.05-07.05.2018 05.09-09.09.2018 Русе 269 лв Велико Търново ,Габрово 269 лв Стара Загора ,Пловдив 259 лв София 249 лв Цени за ранни записвания до 28.02.2018!!! 1 ДЕН: Отпътуване от  Русе, Паркинга на Централна ЖП Гара в 18.00 [...]

Оценка

Изхранване
 
 
 
 
 


Лукс
 
 
 
 
 


Цена
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Русе – ПЛИТВИЧКИ ЕЗЕРА   –ПЕЩЕРАТА ПОСТОЙНА ЯМА – ЗАГРЕБ – Русе

Автобусна програма

6 дни / 3 нощувки

Дати

03.05-07.05.2018

05.09-09.09.2018

Русе

269 лв

Велико Търново ,Габрово

269 лв

Стара Загора ,Пловдив

259 лв

София

249 лв

Цени за ранни записвания до 28.02.2018!!!

1 ДЕН:

Отпътуване от  Русе, Паркинга на Централна ЖП Гара в 18.00 ч.,  от Велико Търново в 19.30 ч. от хотел „Етър“, отпътуване от Габрово в 20.15 ч. от Лукойл до Дома на „Хумора и сатирата“ , от Стара Загора в 22.00 ч. от ОМВ – Автогара, от  Пловдив в 23.45ч. от  ОМВ в х-л „Санкт Петербург“ – паркинг

2 ДЕН:

от София  в  02.30 ч. от Автогара „Сердика“ /Бивш Трафик Маркет/ по маршрут София-Белград- Загреб. Туристическа обиколка /срещу доплащане/– централния площад ”Бан Йелачич”,Стария град: Каптол и Градец, Катедралата, пазарът, Каменната порта с чудотворната икона на Благословената Дева Мария и Христос: църквата „Св.Марк”, Парламента, църквата „Св.Катерина”. Отпътуване за България. Пристигане в София късно през ноща, в Русе сутринта.

Настаняване в района на Загреб. Нощувка .

3 ДЕН:

Закуска.Срещу доплащане – целодневна екскурзия до националния парк „ПЛИТВИЧКИ ЕЗЕРА”-местността е обявена за национален парк през 1949 г. Той представлява 16 свързани чрез водопади езера, които са се образували между планинските масиви „МАЛА КАПЕЛА” и ”ПЛЕСЕВИЦА”.  Разглеждане на природния парк по един от туристическите маршрути. Плитвишките  езера – най-красивия и известен хърватски национален парк, включен в списъка на ЮНЕСКО. Езерата се разглеждат с панорамно влакче или корабче, които са включени в цената на входната такса, която е 110 куни (около 15 евро), за възрастен, за деца под 7 г – безплатно, деца 7 – 18 г – 55 куни (около 8 евро), студенти при представяне на межд. студентска карта  – 80 куни (около 11 евро). Тази входна такса е за обиколка по маршрут до 4 часа и включва билет за корабче, билет за влакче из резервата – цените са информативни и се заплащат на касите на резервата. Разглеждането на парка включва ходене пеша и изисква подходящи  обувки.  .Нощувка.

4 ДЕН: Закуска .Целодневна екскурзия по –желание до пещерата Постойна яма .Отпътуване за пещерата „Постойна яма“- една от най-известните туристически атракции в Словения. Разходката в пещерата е впечатляваща и то не само заради нейните огромни размери и красивите пещерни форми и образувания. Посещението в Постойнска яма, както се нарича на словенски, представлява своеобразното шоу от първата до последната минута, прекарана вътре в нея. С дължина от 20 километра и половина, Постойна попада сред най-дългите пещери в Европа, а благодарение на допълнителното й облагородяване, тя предоставя на своите посетители най-дългия пещерен туристически маршрут в света, чиято дължина надхвърля 5 километра.Нощувка .

6 ДЕН .Закуска.Отпътуване за България .Късно вечерта пристигане в София и в полунощ в Русе .

Цената включва :

 • Транспорт с лицензиран автобус 2/3*
 • 3 нощувки със закуски в хотел 2/3* в околностите на Загреб
 • екскурзоводско обслужване по маршрута
 • пътни и магистрални такси

Цената не включва :

 • входна такса за плитвички езера около  110 HRK /15 еврои 10 евро за деца до 12.00години / подлежи на препотвърждение
 • доплащане за екскурзия до Плитвички езера – 30 лева/ 15 Евро /транспорт, паркинг, без входната такса/ при минимум 30 туриста
 • входни такси и билети за музеи и обекти, посещавани по желание .
 • доплащане за единична стая – 90 лв.
 • медицинска застраховка – 6 лв./турист. Застраховката е „Медицински разходи при болест и злополука на туриста” за лица до 69 год., с покритие 5000 евро, валидна за чужбина. За лица над 70 до 85 години  – 9 лв. /турист. Лица над 85 г. – не подлежат на застраховане.
 • Застраховка допълнително покритие : отказ от пътуване – 2-3% от цената на пакета според условията на Застрахователя ;
 • доплащане за панорамна  обиколка с екскурзовод на Загреб – 10 лева/5 Евро при минимум 35 туриста.
 • екскурзия до пещерата Постойна яма -15.00евро възрастни и 10 евро за деца до 12години ,без включена входна такса .

 

Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи – 7 дни преди датата на тръгване!

Минимален брой за осъществяване на пътуването – 40 туристи !!!

Общи данни за паспортен и визов режим: лична карта /задграничен паспорт с 6 месечна валидност към датата на отпътуване/. Няма визови, санитарни и медицински изисквания за посещаваните по маршрута страни.

Деца под 18 години, пътуващи без родители или с един родител, трябва да представят копие и оригинал на нотариално заверена декларация – съгласие за пътуване от родителите/или родителя който не пътува, паспорт или лична карта и акт за раждане.

 

Начин на плащане : В брой или по банков път. При записване се внася аванс 50% и се доплаща до 20 дни преди тръгването.

 

Настаняването в автобуса е по ред на записване или при желание за предни места срещу допълнително заплащане :

От 5-то място до 8- мо място – 30.00 лв.  на седалка се заплаща допълнително .

От 9-то  място до 20-то  място – 20.00 лв. на седалка се заплаща допълнително .

 

Туроператора и Превозвача не носят  отговорност за загубен багаж или откраднат и забравен по време на пътуването и престоя на туриста, както и за съдържанието на багажа .

 

Забележки: Агенцията си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата при определени и  не зависещи от агенцията обстоятелства ! При покачване цената на горивата, агенцията си запазва правото да актуализира цените си за предстоящи пътувания, независимо кога са направени резервациите!

Туропертора не носи отговорност при покачвене на таксите за посещаваните обекти ,както и професионални ,възрастови и индивидуални отстъпки от таксите .Потребителя е длъжен да престави надлежен документ за да се възползва от нужната отстъпка от входната такса на обектите /журналистическа карта ,студенска,ученическа  карта и други докозващи правото на отстъпка /.

При мъгла ,непроходими ,опасно хлъзгави,наводнени участаци по маршрута ,Туропертора има право да размени обектите на посещение или да ги замени с алтернативни от съображение за сигурността на туристите.За по голяма сигурност и конфорт на туристите те  трябва да са подготвени с необходимите обувки и дрехи за планиски и хлъзгави тирени !

 

ТуроператорА има сключена застраховка „Отговорност на туроператора“ със застраховател“Групама Застраховане „ЕАД със седалище и адрес на управление: София ,бул.“Цариградско шосе“47А,бл.Вет3 и с полица 7500160000503/30.11.2016 валидна от 00.00ч на 05.01.2017 до 24.00ч на 04.01.2018 г

 

Пунктове за отпътуване и връщане от различните градове :

Отпътуването от Шумен,Варна,Разград /срещу доплащане/,Пловдив, Стара Загора, Габрово и Велико Търново,  се осъществява при минимум 15 туриста от съответния пункт. Забележка: Преминава се през различните градове само ако има записани туристи от там.

 

Места за отпътуване и връщане :

Варна – Бензиностанция ОМВ до Автогара –ВАРНА

Шумен – отбивка 5-ти километър

Разград –Автогара Разград

Русе – паркинг на Централна ЖП гара

Велико Търново – пред хотел „Етър“

Габрово – Бензиностанция „Лукойл“ до Дома на „Хумора и Сатирата“

Стара Загора – бензиностанция ОМВ до Автогара

Пловдив – Паркинг ОМВ,  хотел “Санкт Петербург“

София – Трафик маркет –Автогара „Сердика“

 

 

 


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)