Русе – Загреб – Плитвички езера – Русе Дата: 21.09 – 24.09.18

0
Dntur.com

За екскурзията

 
 
 

Русе -  Загреб – Плитвички езера  -  Русе   Дата:  21.09 – 24.09.18  Цена: 295лв. 1 ДЕН: РУСЕ  – ЗАГРЕБ. Отпътуване от Русе по маршрут Русе – София – Белград – Загреб. 2 ДЕН:  ЗАГРЕБ. Пристигаме в Загреб в около обяд. Кратка пешеходна разходка в сърцето на хърватската столица: площад Бан Йосип Йелачич, Катедралата, площад [...]

Оценка

Изхранване
 
 
 
 
 


Лукс
 
 
 
 
 


Цена
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Русе -  Загреб – Плитвички езера  -  Русе

 

Дата:  21.09 – 24.09.18 

Цена: 295лв.

1 ДЕН: РУСЕ  – ЗАГРЕБ. Отпътуване от Русе по маршрут Русе – София – Белград – Загреб.

2 ДЕН:  ЗАГРЕБ. Пристигаме в Загреб в около обяд. Кратка пешеходна разходка в сърцето на хърватската столица: площад Бан Йосип Йелачич, Катедралата, площад Каптол, пазарът Долац, площад Св. Марк. Продължаваме към – хотел в региона на Загреб. Красивите околности на града и близостта му до хърватската столица го правят много атрактивен и забележителен за всички туристи. Настаняване в хотела. Нощувка.

3 ДЕН:  ЗАГРЕБ – ПОСТОЙНА ЯМА – ЗАГРЕБ. Закуска. Допълнителна екскурзия по желание до природния феномен пещерата “Постойна яма”. Със своите над 20 километра в плетеница от пасажи, галерии и зали, тя е една от най-големите и най-посещавани пещери в Европа – около 30 млн. посетители от 1818 година до сега. Тук ще срещнете и един от обитателите на подземната река Пивка – човешката риба. Разглеждане на пещерата с влакче. Посещение на замъкаПредяма – изграден в самата скала. Построен преди 700 години в самата скала на височина 123 м, той е служел за убежище на непокорния рицар Еразъм от Предяма. Връщане в ЗАГРЕБ. Нощувка.

4 ДЕН: ПЛИВИЧКИТЕ ЕЗЕРА. Закуска. Отпътуване за Плитвички езера – тюркоазените очи на Хърватска. Плитвичките езера са най-красивият и известен хърватски национален парк, представляващ 16 езера свързани чрез 56 водопада, които са се образували между планинските масиви: Мала Капела и Плесевица. Поради различни природни особености, езерата се делят на Горни и Долни. Най-високото от тях, Прошчанското езеро, се намира на 639 м надморска височина, а най-ниското, Новаковича брод, е на 503 м. Разглеждане на езерата – около 4 часа. Отпътуване за България. Нощен преход.
5 ДЕН:  Пристигане в Русе.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: 

  • 2 нощувки и 2 закуски в хотел 3* в  района на Загреб
  • транспорт с туристически автобус 3*
  • водач от фирмата организатор
  • екскурзоводски услуги

 

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА: 

  • допълнителна екскурзия до пещерата Постойна яма и замъка Предяма – 25 евро на човек (не включва входни такси)
  • входни такси и билети за туристически обекти: -пещерата Постойна яма + замъка Предяма (комбиниран билет) – 26 евро
  • входен билет за Плитвички езера – извън летния сезон: за възрастен 130 kn., за деца до 18г. 55kn; от 01.07 до 31.08: за възрастен 180 kn, за деца до 18 г. 80 kn.
  •  доплащане към медицинската застраховка за хора от 65 до 70г. – 3 лева; от 71 до 75г. – 5 лева; от 76 до 80г. – 9 лева. Туристи над 80г. не могат да бъдат застраховани.

 

Необходими документи: лична карта или задграничен паспорт. За дете под 18 години непридружавано от единият или от двамата си родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение /копие и оригинал/ и задграничен паспорт.
Без визови, медицински и санитарни изисквания за посещаваните страни.
Срок за записване: до запълване на свободните места.

Начин на плащане: аванс в размер на 100 лева на човек при записване, доплащане до 20 дни преди датата на отпътуване.
Агенцията не носи отговорност за работното време и промяна в стойността на входните такси и билети на туристическите обекти.
Настаняването по седалки в автобуса се осъществява според последователността на записване.
Агенцията си запазва правото за промени в последователността на изпълнение на програмата.
Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключването на застраховка “Отмяна на пътуване” в ЗАД Армеец. Застраховката е доброволна и се сключва в деня на записване за дадена екскурзия. Рисковете които се покриват са: смърт, вследствие злополука; разходи за отмяна на пътуването; .разходи за съкращаване или прекъсване на пътуването; разходи за закъснение или отмяна на самолетен полет. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзията.
Необходим минимален брой за осъществяване на пътуването е 40 туристи. Пътуването е възможно да се осъществи и при по-малък брой туристи с направата на необходимата корекция в цена на пакета, според наличните записани туристи и след предварително дадено съгласие от тяхна страна.
Срок за уведомление за недостигнат минимален брой туристи и, че пътуването няма да се осъществи – 5 дни преди датата на отпътуване.

 


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)