Русе – Велинград, Банско, Лещен, Ковачевица, в Гърция пещерата Алистрати – Русе

0
Dntur.com

За екскурзията

 
 
 

Велинград, Банско, Лещен, Ковачевица, в Гърция пещерата Алистрати   Дата:  22,23,24 септември 2018 г.   Цена: 148 лв.   Цената включва: транспорт, две нощувки, две закуски, застраховка, екскурзовод. Цената не включва: входни такси за туристическите обекти; храна. За деца до 12 год.  -10% намаление от цената.   Маршрут: Русе – В.Търново – Габрово -  Велинград [...]

Оценка

Изхранване
 
 
 
 
 


Лукс
 
 
 
 
 


Цена
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Велинград, Банско, Лещен, Ковачевица, в Гърция пещерата Алистрати

 

Дата:  22,23,24 септември 2018 г.

 

Цена: 148 лв.

 

Цената включва: транспорт, две нощувки, две закуски, застраховка, екскурзовод.

Цената не включва: входни такси за туристическите обекти; храна.

За деца до 12 год.  -10% намаление от цената.

 

Маршрут: Русе – В.Търново – Габрово -  Велинград – Банско – Драма – пещерата Алистрати – Гоце Делчев – Лещен – Ковачевица – Банско – В.Търново – Русе.

 

Програма:

 

Отпътуване 05:00ч от Русе Дом на културата /Вазата/, от В.Търново 07:00 от  паркинг до Летния театър; Габрово- 07:45 от автобусната спирка на площада пред общината /срещу Априловска гимназия/. За Севлиево-качване от Габрово. Почивка на граф Игнатиево. Отпътуване за Велинград.Почивка на езерото Клептуза.Обяд. Посещение на историческия музей. Разходка в центъра на града. Фотосесия.  Отпътуване за Банско.Настаняване в апартхотел-  апартаменти и студия по 2 и 3 легла. Предложение за вечеря в механа с  музика. Нощувка.

Втори ден: Закуска, 07:00ч. тръгване от Банско за Гърция-пещерата Алистрати.Разглеждане на пещерата. Отпътуване за гр. Драма. Свободно време и обяд.Отпътуване за България. Посещение на живописните родопски селца-архитектурни резервати:Лещен и Ковачевица.Отпътуване за Банско. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

Трети ден: 07:30ч. освобождаване на хотела, закуска. По желание присъствие в Неделната празнична литургия в църквата “Света Троица” /осветена през 1835 г./Запознаване със забележителностите на града- музея на Неофит Рилски, Музея на Никола Вапцаров, паметника монумент на Паисий Хилендарски, музея на Паисий Хилендарски с точното копие на килията в Хилендарския манастир, в която е написал История славянобългарская, и др.

В 11:00 отпътуване за София, Севлиево, В.Търново и Русе. Пристигане около 21:00 ч.

 

Да се носят джобни пари в евро при посещението на град Драма и пещера Алистрати.

Минимален брой за осъществяване на пътуването : 40 туристи.

Срок за уведомление за недостигнат минимален брой туристи : седем дни преди датата на отпътуване.

 

Забележка: Агенцията си запазва правото за промяна в последователността на посещаваните обекти и мероприятия, както и за  промяна на цената до пет дни датата на отпътуване, в случай на драстично повишаване на горивото.Уважаеми клиенти, информацията публикувана тук е с информационна и рекламна цел и е възможно да са допуснати грешки. Съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ достоверна и вярна се счита информацията, предоставена в офиса на „ Днтур“ ЕООД!


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)