Рилски Манастир – Рупите – Роженски Манастир – Златолист – Мелник дата: 03.02. – 04.02.2018г.

0
Dntur.com

За екскурзията

 
 
 

Рилски Манастир – Рупите – Роженски Манастир – Златолист – Мелник Дати 03.02 – 04.02.2018 Автобусна програма 2 дни / 1 нощувкa Русе 119 лв Велико Търново, Габрово 109 лв   1 ден – Отпътуване в 6.00 ч. от Паркинга на централна ЖП гара – Русе, в 7.30 ч. от Велико Търново от хотел „Етър“, от [...]

Оценка

Изхранване
 
 
 
 
 


Лукс
 
 
 
 
 


Цена
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Рилски Манастир – Рупите – Роженски Манастир – Златолист – Мелник

Дати

03.02 – 04.02.2018

Автобусна програма

2 дни / 1 нощувкa

Русе

119 лв

Велико Търново, Габрово

109 лв

 

1 ден – Отпътуване в 6.00 ч. от Паркинга на централна ЖП гара – Русе, в 7.30 ч. от Велико Търново от хотел „Етър“, от Габрово в 8.30 ч. от бензиностанция Лукойл, до „Дома на Хумора и сатирата“. Посещение на Рилски манастир – най – големият манастир в България. Свободно време за разглеждане. Отпътуване за Рупите – разходка в прочутата местност и посещение на храма „Света Петка”, построен от баба Ванга. Нощувка /в района на МЕЛНИК или Сандански/.

2 ден – Закуска. Отпътуване за Златолист. Днес в село Златолист живеят 7-8 души, но целогодишно и най-вече през топлите месеци се посещава от хиляди български и чуждестранни туристи. Главната забележителност е църквата „Свети Георги”. Храмът е построен през 1857 година. Изрисуван е през 1876 година от Теофил Минов, който по това време е на 11 години. Стенописите са странни и нетипични за една църква. На едната стена се вижда гола жена и дявол с арбалет. Досега никога не е откриван такъв стенопис. На друга пък се вижда дявол, впрегнал човек в каруца. Също така има и изобразен светец с глава на кон. Отпътуване за Роженски манастир – Разглеждане на манастира, най-големият в Пиринския край. Около обяд отпътуване за Мелник. Посещение на Кoрдoпуловата къща в Мелник – най – голямата възрожденска къща в България, прочута с избата си за производство на вино. Отпътуване за Велико Търново/Русе.

 

Цената включва:

  • Транспорт с автобус или микробус / според броя на туристите/,
  • медицинска застраховка “Помощ при пътуване“. Застраховка за лица до 69 год. на ЗАД “Армеец“ с адрес на управление: гр. София, ул. “Стефан Караджа“ 2 ЕИК:121076907,
  • 1 нощувка със закуска в хотел 2/3* /настаняване в двойни/тройни стаи/

Цената не включва:

  • такси на историческите обекти – Кордопулова къща – 2 лв.,
  • Музея в Рилски манастир – 3 лв., лични разходи, Самостоятелна стая – срещу доплащане.

 

Начин на плащане: В брой или по банков път. При записване се внася аванс 30% и се доплаща до 14 дни преди тръгването.

Необходими документи за резервация – 3 имена и ЕГН на всеки турист, адрес, лична карта номер и валидност. Необходими документи за пътуването – валидна лична карта.

 

Минимален брой туристи за осъществяване на пътуването – 40 туриста !!!

 

Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи – 7 дни преди датата на отпътуване !!!

 

Забележки: Агенцията си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата при определени и независещи от агенцията обстоятелства! При покачване цената на горивата, агенцията си запазва правото да актуализира цените си за предстоящи пътувания, независимо кога са направени резервациите!

 

 

Места за отпътуване и връщане: Преминава се през различните градове само ако има записани туристи от там и се осъществява при минимум 15 туриста от съответния пункт.

 

Русе – паркинг на Централна ЖП гара

Велико Търново – пред хотел „Етър“

Габрово – Бензиностанция „Лукойл“ до Дома на „Хумора и Сатирата“

София – Трафик маркет –Автогара „Сердика“

 

Туроператора има сключена застраховка „Отговорност на туроператора“ със застраховател “Групама Застраховане „ЕАД със седалище и адрес на управление: София, бул.“Цариградско шосе“47А,бл.Вет3 и с полица 7500170000763/13.12.2017 валидна от 00.00ч на 05.01.2018 до 24.00ч на 04.01.2019 г

 


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)