Предколеден шопинг в Cолун с тръгване от гр.Русе За дата: 14.12 – 16.12.2018г.

0
Dntur.com

За екскурзията

 
 
 

Предколеден шопинг в Cолун  с тръгване от гр.Русе За дата: 14.12 – 16.12.2018г. 1 ДЕН: Отпътуване от Русе в 1.30 ч. от Централна ЖП гара, Паркинг „Митница“, през В.Търново в 3.00 ч. от хотел „Етър“.3.45-Габрово – от бензиностанция Лук ОЙЛ и в 4.30ч Севлиево с/у завод“ Видима Идеал „.Отпътуване от София в 05.30 ч. от Автогара [...]

Оценка

Изхранване
 
 
 
 
 


Лукс
 
 
 
 
 


Цена
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Предколеден шопинг в Cолун  с тръгване от гр.Русе

За дата: 14.12 – 16.12.2018г.

1 ДЕН: Отпътуване от Русе в 1.30 ч. от Централна ЖП гара, Паркинг „Митница“, през В.Търново в 3.00 ч. от хотел „Етър“.3.45-Габрово – от бензиностанция Лук ОЙЛ и в 4.30ч Севлиево с/у завод“ Видима Идеал „.Отпътуване от София в 05.30 ч. от Автогара „Сердика“/бивш Трафик маркет/ по маршрут София –  Кулата – Солун. Панорамна обиколка с екскурзовод /срещу допълнително заплащане /: Бялата кула   – символ на града; църквата “Св. Св. Кирил и Методий”; площад “Наварино” с Двореца на Галер; Арката на Галер, построена през 305 г. за отпразнуване на окончателната победа на император Галер Максимилиан над персите; крепостта “Ептапиргио” с прекрасна панорамна гледка към града и Термическия залив; църквата “Св. Димитър” – необичайно красив храм, построен от розови тухли, където се пазят мощите на Св. Димитър. Свободно време-възможност за пешеходна разходка и кафе по крайбрежния булевард Никис и шопинг по търговската улица Цимиски. Настаняване. Нощувка.
 2 ДЕН: Закуска . Свободно време или по желание посещение на МОЛ Mediterranean Cosmos -молът се намира извън града. По обяд отпътуване за България. Вечерта пристигане в София  ,Севлиево ,Габрово,Велико Търново ,Бяла ,Русе .

Цена на един турист в лева от Русе -155.00лв

Цена на един турист в лева от Велико Търново ,Габрово ,Казанлък-155.00лв

Цена на един турист в лева от Стара Загора ,Пловдив -145.00лв

Цена на един турист в лева от София -135.00лв

Цената включва: Транспорт с лицензиран автобус; 1 нощувка със закуска с настаняване в двойна/тройна стая в хотел 3* в околностите на Солун; Екскурзоводско обслужване. Посещение ( трансфер до МОЛ Mediterranean Cosmos )

Цената не включвa: Медицинска застраховка за лица  до 65 години – 4 лева за лица над 65години -7.00лв; Доплащане за настаняване в единична стая – 45 лв; Панорамна обиколка на Солун -10,00евро за възрастен и 5 евро за деца до 11,99години ; входни такси за други музеи, обекти и прояви, посещавани по желание, градски транспорт.  Застраховка допълнително покритие : отказ от пътуване – 2-3% от цената на пакета според условията на Застрахователя ; Застраховка допълнително покритие : за разходите при репатриране  на тленни останки при случаите на злополука, болест или смърт – според тарифите на лицензиран застраховател;

Отстъпки: Деца до 11 г., настанени на допълнително легло в стаята на двамата родители: – 30 лв

Начин на плащане: В брой или по банков път. Внасят се 50% аванс при записване и останалата сума се доплаща до 20 дни преди тръгване !

Минимален брой на туристите за осъществяване на екскурзията – 40 човека.

Срок за уведомяване на туриста в случай, че екскурзията няма да се осъществи – 7 дни преди датата на отпътуване.
Няма паспортни, визови, медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.

Забележка: За лица под 18 години пътуващи сами или само с единия родител – нотариално заверено пълномощно от двамата или  липсващия родител, акт за раждане и ксерокопие на тези документи, задграничния паспорт или личната карта.

При необходимост фирмата си запазва правото да променя реда на посещеваните обекти, както и при невъзможност да се посети дадена забележителност, да я замести с алтернативна такава!

Настаняването в автобуса е по ред на записване или при желание за предни места срещу допълнително заплащане

От 5-то място до 8- мо място – 30.00 лв.  на седалка се заплаща допълнително .

От 9-то  място до 20-то  място – 20.00 лв. на седалка се заплаща допълнително .

 

Туроператора и Превозвача не носят  отговорност за загубен багаж или откраднат и забравен по време на пътуването и престоя на туриста, както и за съдържанието на багажа.

 

ВАЖНО :Относно медицинската помощ – Туроператора и Фирмата -партньор , могат да окажат съдействие в случай на нужда от медицинска помощ , но не са страна и не носят отговорност при неспазване на Общите застрахователни условия от Застрахователя или негов Представител .

 

Отпътуването от Шумен,Варна,Разград, Велико Търново,  се осъществява при минимум 15 туриста от съответния пункт. Забележка: Преминава се през различните градове само ако има записани туристи от там и се доплаща 30.00лв за тръгване от Шумен,Варна,Разград!!!

Места за отпътуване и връщане :

Варна – Бензиностанция ОМВ до Автогара –ВАРНА

Шумен – отбивка 5-ти километър

Разград –Автогара Разград

Русе – паркинг на Централна ЖП гара

Велико Търново – пред хотел „Етър“

София – Трафик маркет –Автогара „Сердика“

 

Туроператора има сключена застраховка „Отговорност на туроператора“ със застраховател“Групама Застраховане „ЕАД със седалище и адрес на управление: София ,бул.“Цариградско шосе“47А,бл.Вет3 и с полица 7500160000503/30.11.2016 валидна от 00.00ч на 05.01.2017 до 24.00ч на 04.01.2018 г


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)