ПРАЗНИК НА НЕСТИНАРСТВОТО В с. БЪЛГАРИ 2018г.

0
Dntur.com

За екскурзията

 
 
 

ПРАЗНИК НА НЕСТИНАРСТВОТО В с. БЪЛГАРИ                        Созопол – река Ропотамо -с.Българи  – Приморско Бегликташ – Резерват Аркутино                  Дата: 02 – 03.06.2018                                                 Цена: 89.00 лв.   2дни/1нощ 1 ден: Отпътуване от Русе 06:00ч.  – паркинг пред ЦЖП гара. Отпътуване за Созопол-Разглеждане на забележителностите на града-църквата Св.Кирил и Методий с мощите на Св.Йоан [...]

Оценка

Изхранване
 
 
 
 
 


Лукс
 
 
 
 
 


Цена
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

ПРАЗНИК НА НЕСТИНАРСТВОТО В с. БЪЛГАРИ

 

                     Созопол – река Ропотамо -с.Българи  – Приморско Бегликташ – Резерват Аркутино               

 

Дата: 02 – 03.06.2018                                                

Цена: 89.00 лв.

 

2дни/1нощ

1 ден: Отпътуване от Русе 06:00ч.  – паркинг пред ЦЖП гара. Отпътуване за Созопол-Разглеждане на забележителностите на града-църквата Св.Кирил и Методий с мощите на Св.Йоан Предтеча, Стария град, пристанището. Свободно време- фотосесия.Отпътуване за резерват “Ропотамо” и разходка с корабче по река Ропотамо. Отпътуване и настаняване в хотел 2*/3* в района на Приморско/Лозенец. Отпътуване за с. Българи. Днес Българи е единственото нестинарско селище в планината Странджа в България. В него се спазва стародавната дата на изпълнение на целия обряд и танцът в жарава – 3 срещу 4 юни, денят на Св. Св. Константин и Елена.След завършване на тържествата връщане в хотела. Нощувка.

 

2 ден: 09:00ч.  Отпътуване за гр.Приморско и посещение на мегалитното светилище на траките Бегликташ-разглеждане с беседа. Сводно време и обяд в гр.Приморско.Отпътуване за природен резерват “Ропотамо”. Посещение на ботаническия резерват  „Аркутино“. Местността носи името на блатото-лагуна, което се образувало след потъването на част от морския бряг. Блатото и лонгозната гора около него са обявени за ботанически резерват през 1962 г. Повърхността на Аркутино е покрита с водни лилии,  а между тръстиките и папура можете да видите чапли, лебеди и блатни ириси. Отпътуване за Русе. Пристигане вечерта.

 

Цената включва:

  • транспорт с лицензиран автобус/микробус
  • 1 нощувка със закуска в хотел 2/3*,
  • Медицинска застраховка,
  • Екскурзоводско обслужване.

Цената не включва:

  • входни такси за туристическите обекти
  • лични разходи.

 

Минимален брой туристи – 40 човека

 

Начин на плащане: В брой или по банков път. При записване се внася аванс 30% и се доплаща до 10 дни преди тръгването.

 

Необходими документи за резерваяция – 3 имена на латиница (по лична карта или паспорт) и ЕГН на всеки турист, адрес, лична карта номер и валидност.

 

Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи – 7 дни преди датата на тръгване !!!

 

Забележки: Агенцията си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата при определени и независещи от агенцията обстоятелства ! При покачване цената на горивата, агенцията си запазва правото да актуализира цените си за предстоящи пътувания, независимо кога са направени резервациите!

 

Туроператора има сключена застраховка „Отговорност на лицензирани туроператори”

със застраховател: “ГРУПАМА ЗАСТРАХОВАНЕ”ЕАД гр. София


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)