По калоферска екопътека Бяла река. Дата: 6 април 2018 г.

0
Dntur.com

За екскурзията

 
 
 

По калоферска екопътека Бяла река. Дата: 6 април 2018 г. Цена: 49 лв.   Цената включва: транспорт, планинска застраховка, планински водач, екскурзовод.   Цената не включва: входни такси за туристическите обекти, храна.   Програма:    Тръгване 05:00 ч от Русе Дом на културата /Вазата/,07:00 ч.  В.Търново – от паркинг до летен театър,  07:45 ч  Габрово [...]

Оценка

Изхранване
 
 
 
 
 


Лукс
 
 
 
 
 


Цена
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

По калоферска екопътека Бяла река.

Дата: 6 април 2018 г.

Цена: 49 лв.

 

Цената включва: транспорт, планинска застраховка, планински водач, екскурзовод.

 

Цената не включва: входни такси за туристическите обекти, храна.

 

Програма: 

 

Тръгване 05:00 ч от Русе Дом на културата /Вазата/,07:00 ч.  В.Търново – от паркинг до летен театър,  07:45 ч  Габрово от автобусна спирка пред общината срещу Априловската гимназия, /За Севлиево качване в Габрово/,  Пристигане в гр. Калофер. Отпътуване с автобус за  Калоферски манастир “Св. Рождество Богородично”.Посещение в манастира.Пешеходен тур по екопътека “Бялата река”. Една от най-красивите екопътеки в България. Намира се на територията на Национален парк “Централен Балкан”, с дължина 1,83 км и надморска височина от 570 до 630 м.Маршрута може да се измине за около 2 часа без да се бърза, с почивки за снимки и отмора. Замаяни от красивите гледки не усещате как минава времето. Необходими са удобни обувки, ентусиазъм и любов към природата! Обяд.  Връщане при автобуса. Пътуване до Калофер. Разглеждане забележителностите на града – Посещение къщата музей и мемориалния комплекс на Христо Ботев с беседа. Паметника на Христо Ботев.

Отпътуване посока В.Търново, Габрово и Русе. Пристигане -около 21 ч

 

Минимален брой за осъществяване на пътуването : 40 туристи.

Срок за уведомление за недостигнат минимален брой туристи : седем дни преди датата на отпътуване.

 

Забележка: Агенцията си запазва правото за промяна в последователността на посещаваните обекти и мероприятия, както и за  промяна на цената до пет дни датата на отпътуване, в случай на драстично повишаване на горивото.Уважаеми клиенти, информацията публикувана тук е с информационна и рекламна цел и е възможно да са допуснати грешки. Съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ достоверна и вярна се счита информацията, предоставена в офиса на „ Днтур“ ЕООД!

 


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)