НОВА ГОДИНА В ХОТЕЛ AMARA SEALIGHT ELITE -5*Кушадасъ от Русе

0
Dntur.com

За екскурзията

 
 
 

НОВА ГОДИНА В ХОТЕЛ AMARA SEALIGHT ELITE -5*Кушадасъ 3 НОЩУВКИ НА ULTRA ALL INCLUSIVE В ХОТЕЛ AMARA SEALIGHT ELITE -5*Кушадасъ С ВКЛЮЧЕНА ПРАЗНИЧНА ВЕЧЕРЯ /СЪС СОБСТВЕН ИЛИ ОРГАНИЗИРАН АВТОБУСЕН ТРАНСПОРТ/ Период на настаняване : 29.12.2018г.-01.01.2018г./ 3 нощувки Период на пътуване с организиран транспорт: 28.12.2018 – 01/02.01.2019   Цена на възрастен настанен в двойна стая стандарт [...]

Оценка

Изхранване
 
 
 
 
 


Лукс
 
 
 
 
 


Цена
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

НОВА ГОДИНА В ХОТЕЛ AMARA SEALIGHT ELITE -5*Кушадасъ

3 НОЩУВКИ НА ULTRA ALL INCLUSIVE В ХОТЕЛ AMARA SEALIGHT ELITE -5*Кушадасъ

С ВКЛЮЧЕНА ПРАЗНИЧНА ВЕЧЕРЯ

/СЪС СОБСТВЕН ИЛИ ОРГАНИЗИРАН АВТОБУСЕН ТРАНСПОРТ/

Период на настаняване : 29.12.2018г.-01.01.2018г./ 3 нощувки

Период на пътуване с организиран транспорт: 28.12.2018 – 01/02.01.2019

 

Цена на възрастен настанен в двойна стая стандарт – 333 лв. /без транспорт/

 

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ЦЕНИ настаняване/без транспорт/в двойна стая :

1 възрастен настанен в двойна делукс стая стандарт – 333лв.

2-ма възрастни настанени в делукс стая – 798 лв.-цена за стая .

3-ма възрастни в стая –816.00лв.-цена за стая .

Единична стая делукс -  467 лв.

1 възрастен с 2 деца  до 12.99 г. – 781 лв.

2-ма възрастни с 1 дете до 1.99 г.- 666.00лв.

2-ма възрастни с  две  деца от 1.99 г  до 12.99 г.- 666.00лв.

2-ма възрастни с 2 деца от 2 г  до 12.99 г.- 833.00лв./Едното дете е безплатно ,второто дете заплаща -50% от цената на възрастен .

ПРИ ЗАПИСВАНЕ СЕ ВНАСЯ АВАНС ОТ 30% ДО 01.11,2018 А ОСТАТЪКЪТ ДО 05.12.2018

Транспорт с лицензиран автобус от Русе, Разград, Шумен, Варна, Бургас, Несебър и Поморие – 100 лв, както и от София и Пловдив, Ст. Загора  и Свиленград-100 лв.

Програмa за варианта с организиран транспорт:

1 ден /28.12/
За маршрут Русе-Варна-Бургас-Кушадасъ:

Отпътуване в 14.00ч. от Русе /Централна ЖП гара/, от Разград – 16.30 ч. /Автогара/, от Шумен – 17.30ч./5-ти километър/, от Варна – 18.45 ч. /ОМВ до Автогара/, от Несебър –  20.45 ч. /Разклона за Слънчев Бряг/, от Поморие – 21.15 ч. /х-л Сънсет Ризорт/ . В 22.00 ч. отпътуване от Бургас /ОМВ до Метро/. Продължаваме в посока Бургас – Малко Търново – Дарданелите /преминаване с ферибот/- Кушадасъ. Нощен преход.

За маршрут София-Пловдив-Стара Загора-Кушадасъ:

Отпътуване около 14.00ч. от София /Трафик Маркет Сердика/, от Пловдив – около16.00 ч. /ОМВ, х-л Санкт Петербург/, от Свиленград – около20.00ч. /Автогара/, посока  Капитан Андреево – Дарданелите /преминаване с ферибот/- Нощен преход.

1 ден /29.12/ . Пристигане в Кушадасъ и настаняване в хотел TUSAN BEACH RESORT 5*. Обяд. Свободно време. Вечеря. Нощувка.
2 ден /30.12/ Закуска. Обяд. Свободно време с възможност за допълнителна екскурзия срещу заплащане. . Вечеря. Нощувка.

3 ден /31.12/Закуска. Обяд. Свободно време с възможност за допълнителна екскурзия срещу заплащане. Новогодишна Гала Вечеря с богато меню..Нощувка.

4 ден /01.01/Закуска-късна  до 14.00ч в 15.00ч Отпътуване от хотела за България .

Забележкa: Часът и мястото на тръгване подлежат на препотвърждение. Възможна е промяна в часа на тръгване. Точният час и мястото на тръгване се съобщават два дни преди самото отпътуване!

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

 

*3 нощувки на All Inclusive в съответния хотел;

* Новогодишна Гала Вечеря с богато меню Новогодишната гала вечеря ще започне в 20.00 ч. и ще родължи до 02,00 ч.

  • Разположението на гостите по масите ще бъде уточнено заедно с отговорното лице на групата.

*Представител на агенцията  по време на пътуването;

*Обслужване на територията на Турция от представител на мeстната фирма – партньор;

*Всички пътни и магистрални и фериботни такси.

 

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

*Всички пътни и магистрални и фериботни такси.

*Транспорт с лицензиран автобус по избрания от туриста маршрут /от начална до крайна точка и обратно / – 100.00лв. – от Русе, Разград, Шумен, Варна,

90.00лв. – от Бургас, Несебър и Поморие;

 

*Медицинска застраховка „Медицински разходи при болест и злополука на туриста”

5000 евро покритие -ЗАД“Армеец“-гр.София ул“Стефан Караджа“2 ЕИК: 121076907 – – 2.00лв. на човек/ден;

*Медицинска застраховка Медицински разходи при болест и злополука на туриста” за лица от 65 години до 80 години –според тарифита на ЗАД „Армеец“-4.00лв. на  човек/ден;

*Застраховка „Медицински разходи при болест и злополука на туриста” – с допълнително покритие –репатрация на тленни останки и смърт – според тарифита на ЗАД „Армеец“

*Застраховка „Отмяна на пътуване „от 3% от от заплатената сума и взависимост от Общите условия на Застраховател ЗАД „Армеец“ и срока на анулация в договора с Туроператора;

*Допълнителни екскурзии – Памуккале, Ефес, Шопинг тур в Сьоке и др.  Изпълняват се от Фирмата ПАРTНЬОР НА ТЕРИТОРИЯТА НА ТУРЦИЯ;

*Разходи от личен характер.

 

УСЛОВИЯ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ ПРИ РАННО ЗАПИСВАНЕ:

-Цените, които включват отстъпки за ранно записване са валидни само при направена разервация и плащане в посочените срокове обявени от всеки хотел.

-При резервации по ранни записвания не се допускат никакви промени при вече заплатени и потвърдени резервации.

-При невъзможност на туриста да пътува, но е направил и заплатил резервация по ранни записвания – сумите по тези резервации не се възстановяват от хотела и туроператора. Ако от страна на хотела разрешат съответната сума да се ползва при друга резервация / на друга дата на пътуване /се доплаща разликата по стандартните цени за съответния хотел. Това може да се случи само, ако хотелиера покаже добра воля при основателна причина от страна на клиента и са спазени сроковете по договор между Туроператора и Потребителя /Клиента/.

УСЛОВИЯ ЗА НАСТАНЯВАНЕ В ХОТЕЛ:

-При настаняване в тройни стаи или двойни стаи с допълнително легло (TRPL; DBL + EX.BED) – почти винаги третото легло е допълнително – тип разтегателно и затова за него се заплаща по- малко. Много малко хотели разполагат с редовно трето легло.

-При настаняване на двама възрастни с едно или две даца (dbl +1chd; dbl + 2chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни. Децата ползват намаление според офертата на хотела, но само когато са с двама възрастни – пълноплащащи.

-Относоно изгледа на стаята – при някои хотели, цените са различни, но стаи с изглед море се гарантират само тогава когато хотела има специална цена за такава стая, а при останалите случаи Туроператора не дава гаранция за настаняване в такова помещение без доплащане.

-Настаняването в хотелите става след 14:00 ч. Напускане и освобождаване на хотела става до 12:00 ч.

-Настаняването започва с обяд в деня на пристигане и завършва със закуска в дена на напускане.

-Всички услуги в хотела преди 14:00 ч. в деня на настаняване и след 12:00 ч, в деня на напускане, се ползват срущу допълнително заплащане в това число храна и напитки.

-Броя на храненията в хотелите съотвества на броя резервираните нощувки, ако е на ALL INCLUSIVE ИЛИ ULTRA ALL INCLUSIVE  съответния брой основни  и междинни хранения и напитки според програмата „Всичко включено в цената“ на съответния хотел.

УСЛОВИЯ ЗА ПЪТУВАНЕ:

Агенцията   ПРЕДЛАГА ОРГАНИЗИРАН ТРАНСПОРТ ОТ СЛЕДНИТЕ ГРАДОВЕ: гр.Русе, гр.Разград, гр.Шумен, гр.Варна, гр.Бургас, Несебър и Поморие.

Места за отпътуване:

От Русе –паркинга на Централна ЖП Гара

От Разград –Автогара Разград

От Шумен – 5-ти километър

От Варна – ОМВ АВТОГАРА –Варна

От Бургас – ОМВ ДО МЕТРО Бургас

От Несебър – Разклона за Слънчев Бряг

От Поморие – х-л Сънсет Ризорт

От София от Трафик Маркат „Сердика“

От Стара загора – ОМВ – Автогара

От Пловдив – ОМВ , х-л „ Санкт Петербург“

От Свиленград – Автогара

ЗАБЕЛЕЖКА: Точният час на отпътуване от местата за тръгване , номера на автобуса и телефон на представителя , се съобщават 3 дни преди отпътуване , по e-mail  или личен телефонен номер на клиента.

Настаняването в автобуса е по ред на записване или при желание за предни места срещу допълнително заплащане:

От 5 място до 8 място -30.00лв. на седалка се заплаща допълнително .

От 9 място до 16 място -20.00лв. на седалка се заплаща допълнително .

Туроператорът и превозвачът не носят отговорност за загубен или откраднат багаж или забравен по време на пътуването и престоя на туриста, както и за съдържанието на багажа.

Туроператорът си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на допълнителните екскурзии!

ВАЖНО: Относно медицинската помощ – туроператорът и фирмата – партньор, могат да окажат съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не са страна и не носят отговорност при неспазване на Общите застрахователни условия от Застрахователя или негов Представител.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Минимален брой туристи за организирано пътуване – 40.

Срок за уведомление при недостатъчно туристи за организиран транспорт -7 дни преди отпътуване.

Туроператора има сключена застраховка „Отговорност на туроператора“ със застраховател “Групама Застраховане „ЕАД със седалище и адрес на управление: София, бул.“Цариградско шосе“47А,бл.Вет3 и с полица 7500170000763/13.12.2017 валидна от 00.00ч на 05.01.2018 до 24.00ч на 04.01.2019 г

 

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ ЗА ПЪТУВАНЕ:

- Валиден международен паспорт – до датата на отпътуване и връщане.

- Лица под 18 г. пътуващи без или с 1 родител, трябва да представят нотариално заверено пълномощно/декларация/ от липсващия родител/и – оригинал и копие.

-Акт за раждане

-Няма визови, санитарни и медицински изисквания за посещаваната по маршрута страна.

Описание на хотела:

Amara Sealight Elite разполага с частен плаж, басейни и СПА център. Намира се точно край морето в Кушадасъ. Хотелът предлага тераса за слънчеви бани и сауна, а гостите могат също да се насладят на питие в бара. Осигурен е безплатен частен паркинг на място.
Всички стаи в този хотел са оборудвани с климатк и плоскоекранен телевизор със сателитни канали. Някои имат кът за сядане за отдих след активен ден. Част от стаите са с гледка към морето, планината или басейна. Всяка стая включва собствена баня. Предоставят се чехли и сешоар. Amara Sealight Elite разполага с безплатен Wi-Fi на цялата територия.
На място има фитнес център. Може да се ползва също тенис корт.
В района наоколо има условия за разнообразни дейности като уиндсърфинг, дълбоководно гмуркане и колоездене. Гостите могат да ползват безплатни велосипеди под наем. Дамският плаж е на 2,2 километра от Amara Sealight Elite, а замъкът на Кушадасъ се намира на 4 километра. Летище Аднан Мендерес в Измир е най-близкото летище и е разположено на 53 километра.

Безплатни услуги :

Вътрешен отопляем басейн ,турска баня ,сауна ,фитнес  център,волейбол,баскетбол,WI-Fiинтернет.

Платени услуги:

Телефон,конзолни игри ,пране ,гладене ,фризьор,сървизпо стаите ,спа процедури .

Хранене:

Ultra All Inclusive ,24 което включва неограничено количество алкохолни и безалкохолни напитки ,местно производство и вносни марки .

Хранене с изключение на Гала вечерята ;

Закуска /07:00-10:00/-Neopolis –основен ресторант –блок маса

Обяд /12:30-14;00/- Neopolis –основен ресторант –блок маса

Вечеря /19;00-21:00/- Neopolis –основен ресторант –блок маса

Сладкарница Elite /14;00-17;00/-сладки ,десерти /кремове /торти ,банички и др.

Новогодишна вечеря :31.12.2018/20:00-02:00/

Празнична новогодишна вечеря включва сет меню с неограничена консумация на местни и вностни алкохолни и безалкохолни напитки в Neopolis –основен ресторант.

По –късно ще представим и менюто  за Новогодишната вечер.

Шоу програма  включваща ориенталски танци ,DJ,томболаи много допълнителни изненади .

Децата ще се настаняват на една маса с родителите .

На 01.01.2018 –КЪСНА ЗАКУСКА 07:00-14:00/

 

 

 

 


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)