На МОРЕ в Лозенец, Приморско и плажа Силистар Дата: 24,25,26,27,28.06. 2020 г. Цена: 205.00 лв

0
Dntur.com

За екскурзията

 
 
 

На МОРЕ в Лозенец, Приморско и плажа Силистар Дата: 24,25,26,27,28.06. 2020 г.    Цена: 205.00 лв. Цената включва: транспорт, 4 нощувки, застраховка, водач от фирмата. Цената не включва: входни такси за туристическите обекти; храна. За деца до 12 год.  -10% намаление от цената Маршрут с автобус: Русе – В.Търново – Габрово – Равадиново – Лозенец  – [...]

Оценка

Изхранване
 
 
 
 
 


Лукс
 
 
 
 
 


Цена
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

На МОРЕ в Лозенец, Приморско и плажа Силистар

Дата: 24,25,26,27,28.06. 2020 г.    Цена: 205.00 лв.

Цената включва: транспорт, 4 нощувки, застраховка, водач от фирмата.

Цената не включва: входни такси за туристическите обекти; храна.

За деца до 12 год.  -10% намаление от цената

Маршрут с автобус: Русе – В.Търново – Габрово – Равадиново – Лозенец  – Ахтопол -Синеморец – Резово – Лозенец – Приморско – Резерват Аркутино – Габрово – В.Търново – Русе.

ПРОГРАМА

Първи ден: Тръгване:  Отпътуване от В.Търново 07:00 от  паркинга  до Летния театър; Габрово- 07:45 от автобусната спирка на площада пред общината /срещу Априловска гимназия/.Отпътуване край Бургас за замъка Равадиново. Посещение /вход 10 лв./На 2 километра от Созопол до село Равадиново, се намира замък изграден  основно от мраморизиран варовик. Гледан от въздуха, прилича на кръст и отвън е украсен с орнаменти от месинг.  Каменните стени са обвити   с гъст бръшлян. Кулите са украсени с мед и месинг. Из градината има статуи, огромни дървени фенери с дърворезба, каменни птици и русалки. Към “двореца” се влиза през голяма каменна порта. Следва арка, копие на Адриановата в Истанбул, а зад нея има градина с езеро.Замъкът спечели 1-во и 2-ро място в категорията Туристически Атракцион на най-големият световен конкурс за дизайн и архитектура.В замъка се предлагат забавни игри и развлечения:Търсачи на съкровища-открий; ловци на духове-осмели се; риболов -за златната рибка; легендата- открий и други. Отпътуване за   Лозенец на брега на морето. Настаняване в хотелски комплекс *** в стаи по двама. Свободно време за плаж. Нощувка.

Втори ден: 07:30  Отпътуване за гр.Ахтопол. В града  могат да се  видят  останки от Манастирската църква “Св. Яни” от 12 век; останки от античния и средновековен укрепен град, които се намират в старата част курорта, както и останки от антично селце, намиращи се на северния нос. Интерес представлява и морският фар.Отпътуване за Синеморец. Панорамна гледка от морския бряг на Синеморец към устието на река Велека. Разходка с лодки по реката.Отпътуване за с.Резово -на границата с Турция. Обяд. Къпане на плажа “Силистар”. Последният плаж преди границата ни с Турция е на 5 км от с. Синеморец . Това е най-красивият и все още див и чист залив по нашето Черноморие, сгушен сред гората, тих и спокоен, покрит със златист пясък. Дължината на плажната ивица е 1 км, а широчината -  50 м. В единия край на плажа се издигат скали до устието на р. Силистар, а в другия – Странджа планина.След плажа връщане с автобус в хотела. Свободно време. Нощувка.

 

Трети ден: 08:00ч –   Отпътуване за мегалитното селище на траките Бегликташ- разглеждане с беседа.На плаж в Приморско. Отпътуване за Лозенец. Свободно време.  Трета нощувка.

Четвърти ден: Свободно време. Плаж. Нощувка.

Пети ден: Свободно време за плаж и обяд. 13:00 Отпътуване -за природен резерват “Ропотамо”. Посещение на ботаническия резерват  „Аркутино“, включен в по-големия – „Ропотамо“. Местността носи името на блатото-лагуна, което се образувало след потъването на част от морския бряг. Блатото и лонгозната гора около него са обявени за ботанически резерват през 1962 г.Повърхността на Аркутино е покрита с водни лилии, а между тръстиките и папура можете да видите чапли, лебеди и блатни ириси. Отпътуване за  Габрово, В.Търново и Русе. Пристигане около 20:30 ч.

 

Минимален брой за осъществяване на пътуването : 40 туристи.

Срок за уведомление за недостигнат минимален брой туристи : седем дни преди датата на отпътуване.

 

Забележка: Агенцията си запазва правото за промяна в последователността на посещаваните обекти и мероприятия, както и за  промяна на цената до пет дни датата на отпътуване, в случай на драстично повишаване на горивото.Уважаеми клиенти, информацията публикувана тук е с информационна и рекламна цел и е възможно да са допуснати грешки. Съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ достоверна и вярна се счита информацията, предоставена в офиса на „ Днтур“ ЕООД!

 

 

 


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)