Исторически парк Варна Дата: 06.05.2020 г. Цена: 48 лв.

0
Dntur.com

За екскурзията

 
 
 

Исторически парк Варна   Дата: 06.05.2020 г. Цена: 48 лв. Цената включва: транспорт, застраховка, водач от фирмата. Цената не включва: входна такса за Историческия парк – ……. лв. Програма: Тръгване:  07:00 Русе -Дом на културата /Вазата/. Отпътуване за Исторически парк Варна.Историческия парк е туристически атракцион, представящ уникални културно-исторически ценности от световна значимост. Блясък и величие на [...]

Оценка

Изхранване
 
 
 
 
 


Лукс
 
 
 
 
 


Цена
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Исторически парк Варна  

Дата: 06.05.2020 г.

Цена: 48 лв.

Цената включва: транспорт, застраховка, водач от фирмата.

Цената не включва: входна такса за Историческия парк – ……. лв.

Програма:

Тръгване:  07:00 Русе -Дом на културата /Вазата/. Отпътуване за Исторически парк Варна.Историческия парк е туристически атракцион, представящ уникални културно-исторически ценности от световна значимост. Блясък и величие на отминали общества и цивилизации до 10 000 години назад във времето, събрани на едно място по достъпен за посетителите начин. Изграден на площ от 130 дка в района на с.Неофит Рилски в близост до гр.Варна.По време на разходката можем да видим пресъздадена различна епоха от развитието на света, като се започне от неолита, през халколита, времето на траките, Първа българска държава. По време на разходката всеки посетител може да се наслади на красотата на трите изкуствени езера и обитателите в тях. За да се пренесем в съответната епоха навсякъде ще бъдем посрещнати от облечени в съотстветствие с епохата водачи. Туристите могат да наблюдават някои демонстрации, като стрелба с лък от гърба на кон, стрелба с лък от място, церемония по сключване на мир при траките, да видят сокол-ловец и неговия соколар.Срещу допълнително заплащане може да се дегустира храна, приготвена по традиционни рецепти от съответната епоха. Да се дегустира и от елейната напитка на траките- виното. Срещу допълнително заплащане можем да се облечем в дрехи от избраното време, да стреляме с лък и да яздим кон. Разходката в парка продължава около 4 часа с екскурзовод. Посещението в историческия парк не е подходящо за хора с ограничена подвижност. Отпътуване за Русе.  Пристигане 19:00 ч.

Минимален брой за осъществяване на пътуването : 40 туристи.

Срок за уведомление за недостигнат минимален брой туристи : седем дни преди датата на отпътуване.

 

Забележка: Агенцията си запазва правото за промяна в последователността на посещаваните обекти и мероприятия, както и за  промяна на цената до пет дни датата на отпътуване, в случай на драстично повишаване на горивото.Уважаеми клиенти, информацията публикувана тук е с информационна и рекламна цел и е възможно да са допуснати грешки. Съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ достоверна и вярна се счита информацията, предоставена в офиса на „ Днтур“ ЕООД!

 

 


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)