ЗАГРЕБ – ЛЮБЛЯНА – БЕЛГРАД – автобус

0
Dntur.com

За екскурзията

 
 
 

ЗАГРЕБ – ЛЮБЛЯНА – БЕЛГРАД – автобус   Екскурзията е четиридневна и включва 3 нощувки в Загреб или околности и разглеждане забележителностите на Загреб, Любляна и Белград. Настаняването е на база нощувка и закуска в хотел 3 звезди, периферно разположен.   ПРОГРАМА   02.03.2018 – 04:00 ч. – хотел “Тримонциум” в Пловдив – трансфер Пловдив [...]

Оценка

Изхранване
 
 
 
 
 


Лукс
 
 
 
 
 


Цена
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

ЗАГРЕБ – ЛЮБЛЯНА – БЕЛГРАД – автобус

 

Екскурзията е четиридневна и включва 3 нощувки в Загреб или околности и разглеждане забележителностите на Загреб, Любляна и Белград. Настаняването е на база нощувка и закуска в хотел 3 звезди, периферно разположен.

 

ПРОГРАМА

 

02.03.2018 – 04:00 ч. – хотел “Тримонциум” в Пловдив – трансфер Пловдив – София за тези, които желаят/ 07:00 ч. – отпътуване от София от Централна автогара София, сектор “Паркинг”. Качването в автобуса започва в 06:30 ч. Отпътуване по маршрут София – Белград – Загреб (800 км). Вечерта – пристигане в хотел в Загреб или околности. Настаняване в хотела. Нощувка.

 

03.03.2018 – Закуска. Сутринта разглеждане на забележителностите на Загреб с екскурзовод: старата част – квартала Градец, пл. „Бан Йелачич”, пл. „Св. Марко”, Парламента, църквата „Св. Катерина”, Катедралата, квартала Каптол. Следобед – свободно време. Нощувка.

 

04.03.2018 – Закуска. Отпътуване за Любляна (140 км). Пешеходна обиколка на Любляна с екскурзовод на български език – францисканската църква “Благовещение”, Кметството, Университетът, Тройният мост, катедралата “Св. Николай”, крепостта. Свободно време. Привечер – завръщане в хотела в Загреб. Нощувка.

 

05.03.2018 – Закуска. Отпътуване за Белград (400 км). Панорамна обиколка на Белград – Църквата „Свети Сава”, Площада на републиката със статуята на княз Михаил Обренович, пл. „Теразие”, Операта, Парламента на Сърбия (Скупщината), пл. „Никола Пашич”, посещение на крепостта ’’Калемегдан”. Свободно време. Около 16:30 ч. – отпътуване по маршрут Белград – Ниш – София. Около полунощ – пристигане на Централна автогара София, сектор “Паркинг”. Трансфер до Пловдив.

 

ЦЕНА: 285 лв.

 

Цена за деца и младежи до 18 г. в стая с 2-ма възр. – 265 лв.

Цена за деца  и младежи до 18 г. в стая с 1 възр. – 279 лв.

Доплащане за настаняване в индивидуална стая – 99 лв.

Доплащане за ползване на двойна седалка от един турист – 123 лв.

 

 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ЕКСКУРЗИЯТА:

 

Маршрут: София – Ниш – Белград – Загреб – Любляна – Белград – Ниш – София.

Пакетните цени са на човек в двойна или тройна стая и включват транспорт с автобус, настаняване в хотели на база нощувка и закуска, екскурзоводските услуги по описаната програма.

Пакетните цени не включват таксите за вход в музеи, билети за корабчета, слушалки по време на екскурзоводските беседи и пр., както и някои посещения и екскурзии, специално упоменати, че са с доплащане.

Всички обявени с доплащане допълнителни услуги (например разглеждане на галерията Уфици при посещение на Флоренция или еднодневна екскурзия до Дрезден при екскурзията „Екскурзия до Прага 55+ и приятели“) се заявяват и заплащат в България, а не на място. В случай че заявката и заплащането се извършват по време на самата екскурзия, не е сигурно, че допълнителната услуга ще бъде потвърдена, а, освен това, цената на тази услуга ще бъде с 20% по-висока от обявената в този каталог.

Медицинските застраховки за акутни заболявания не са включени в пакетната цена и са с доплащане по 2 лв. на човек на ден, като полицата е с общо покритие 10 000 евро и включен асистанс.

При цените за деца и младежи, формулировката дете/младеж + един или двама възрастни означава дете/младеж с един или, съответно, двама възрастни в стая.

Автобусите тръгват от София. Безплатен трансфер се организира за пътуващите от Пловдив.

Автобусите, с които се пътува, са “Мeрцедес”, „Сетра”, „Неоплан”, „Бова” „Скания”, „ДАФ”, „МАН” с климатик, видео, кафе машина, минибар, лицензирани за извършване на международен превоз на пътници.

Местата в автобуса се заемат по реда на записването. За записан се счита клиент, който е платил капаро и е подписал договор. Всеки пътуващ избира своето място сред свободните места в момента на неговото качване в автобуса и заема това място по време на цялата екскурзия.

Туристите могат да носят следния багаж: 1 брой багаж с тегло до 25 кг в багажника на автобуса и до 5 кг ръчен багаж в салона. В автобуса не се пуши и  е забранено да се храните.

Почивки по време на пътуването се правят през 3 – 4 часа на удобни места.

Настаняването е в хотели 2 или 3 звезди – стаите са двойни или тройни със собствен санитарен възел и в повечето случаи – телефон и телевизор.

Туристите, пътуващи сами, трябва да доплатят за индивидуална стая, ако желаят да ползват такава. Ако не желаят да доплащат за индивидуална стая, те ще бъдат комбинирани с други пътуващи сами туристи от същия пол в двойна или в тройна стая (в случай че пътуващите сами туристи са четно число, те ще бъдат настанени в двойни стаи, в случай обаче че са нечетно число, се налага да бъдат настанени в тройна стая).

При настаняване в тройна стая, понякога третото легло е допълнително. Агенцията  не може да гарантира, че при всички настанявания в тройни стаи, трите легла ще са с еднаква големина.

Понякога в големи градове като Париж, Рим, Лондон, Виена, Прага, Будапеща, Барселона, Мадрид и пр. се налага да се ползва метро за известна част от програмата.

 


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)