Дълъг уикенд в Керамоти с автобус София – Керамоти – София 02.06.2020 г. – 07.06.2020 г.

0
Dntur.com

За екскурзията

 
 
 

Дълъг  уикенд в Керамоти с автобус София – Керамоти –  София   02.06.2020 г. – 07.06.2020 г.   Прозрачно тюркоазено море и светло-синьо небе – Керамоти – плажното кътче спокойствие. 14-километровата плажна ивица предразполага към истинска почивка, а полетът на чайките ще отнесе погледа ви към зелените склоновете на остров Тасос… 02.06.2020 г.: Отпътуване от [...]

Оценка

Изхранване
 
 
 
 
 


Лукс
 
 
 
 
 


Цена
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Дълъг  уикенд в Керамоти с автобус

София – Керамоти –  София

 

02.06.2020 г. – 07.06.2020 г.

 

Прозрачно тюркоазено море и светло-синьо небе – Керамоти – плажното кътче спокойствие. 14-километровата плажна ивица предразполага към истинска почивка, а полетът на чайките ще отнесе погледа ви към зелените склоновете на остров Тасос…

02.06.2020 г.: Отпътуване от София, Руски паметник в 8.00 ч. по маршрут София – Перник – Дупница – Сандански – Кулата –  Керамоти. Настаняване в хотела след 15:00 ч.. Керамоти е малко и спокойно градче, идеално за разходки и истинска почивка. Всичко в градчето е на пешеходно разстояние, а улиците не са натоварени с движение. Разположено  e  върху малък полуостров с дължина от два километра и ширина в източния му край от около 500-600 метра, а в западния му край, т.е. към носа разстоянието между двата бряга е 150 метра. Известен е като най-хубавия плаж на Балканите! Десетина километра бяла пясъчна ивица, и лазурно море, които сякаш не свършват нито като погледнеш наляво, нито ако се обърнеш надясно, а напред взорът спира в планинските склонове на остров Тасос. Керамоти се отличава от всяко друго място за почивка с изключителното си гостоприемство. Българска реч може да чуете навсякъде. Немалко са българите живеещи в Керамоти, а и местното население учи по някоя дума български. Нощувка.

03.06.2020 г.: Свободен ден за плаж и почивка или самостоятелна разходка до о.Тасос- най-близкият до България гръцки остров. Тасос е потънал в зеленина и заобиколен от кристално чистите води на Егейско море, заради което е наричан „Изумруденият остров”. Известен е с красивите си заливчета и кристална вода в тюркоазени нюанси и множеството руини от антични градове. Пътува се 30 мин. с ферибот под приятелския съпровод на десетки любопитни гларуси. Пристигане в столицата на о.Тасос – Лименас, където може да се разнообразите с шопинг или разходка из историческите забележителности на Стария град. Над Лименас се намира древния Амфитеатър, а в центъра на града са останките от Агората и Археологическия музей, както и множество сувенирни магазини и заведения. Нощувка.

 

04.06.2020 г.: Свободен ден за плаж и почивка. Нощувка.

05.06.2020 г.: Свободен ден за плаж и почивка. Нощувка.

06.06.2020 г.: Свободен ден за плаж и почивка. Нощувка.

07.06.2020 г.: Свободен ден за плаж и почивка. Освобождаване на хотела в 10:00 ч. Отпътуване за България в 15.00 ч.. Пристигане в София на пл. Руски паметник вечерта.

 

 

Дати

Редовна цена

на основен пакет:

Промоционална цена

на основен пакет:

02.06 – 07.06.2019

300 лв

245 лв

 

 

 

 

Задължителни такси:

* пътни и гранични такси - 10 евро на човек (заплащат се в офиса на фирмата с окончателната вноска)

* сити такса, която се заплаща лично от всеки турист за нощувка на рецепцията на хотела; информация

 

Обща промоционална цена на пътуването:

265 лв /осн.пакет + пътни такси/

 

Общата цена включва:

* транспорт от и до София с автобус

* 5 нощувки в хотел в Керамоти 2**, разположени до един от най-хубавите и уредени плажове в Керамоти

* медицинска застраховка с покритие 2000 евро

 

Общата цена не включва:

* медицинска застраховка с по-висок лимит на отговорност – 12 лв., за лица над 65 г. – 24 лв

* доплащане за единична стая 20 евро за нощувка

* Застраховка отмяна на отпътуването

* възможност за избор на седалка – информация за доплащанията

 

Депозит: 100 лв.

Пълно плащане до 15 дни преди датата на отпътуване

 

 

Необходими документи: 

Валиден задграничен паспорт или лична карта. За деца под 18 години не придружавани от единия или от двамата си родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение /копие и оригинал/. Без медицински и санитарни изисквания за посещаваните страни.

 

Забележка:

Цената и всички условия по програмата са валидни само при набрана група от 40 плащащи пълната такса. Агенцията не гарантира допълването на непълни групи. Срок за уведомяване на туристите за не постигнат минимум – 7 дни преди датата на заминаване. Няма специфични медицински и санитарни изисквания.

Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност.

 

 

 


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)