Велинград, Банско, Лещен, Ковачевица, в Гърция пещерата Алистрати Дата: 20,21,22.09. 2020 г. Цена: 158 лв.

0
Dntur.com

За екскурзията

 
 
 

Велинград, Банско, Лещен, Ковачевица, в Гърция пещерата Алистрати Дата: 20,21,22.09. 2020 г.     Цена: 158 лв. Цената включва: транспорт, две нощувки, две закуски, застраховка, водач от фирмата. Цената не включва: входни такси за туристическите обекти; храна. За деца до 12 год.  -10% намаление от цената. Маршрут: Русе – В.Търново – Габрово -  Велинград – Банско – [...]

Оценка

Изхранване
 
 
 
 
 


Лукс
 
 
 
 
 


Цена
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Велинград, Банско, Лещен, Ковачевица, в Гърция пещерата Алистрати

Дата: 20,21,22.09. 2020 г.     Цена: 158 лв.

Цената включва: транспорт, две нощувки, две закуски, застраховка, водач от фирмата.

Цената не включва: входни такси за туристическите обекти; храна.

За деца до 12 год.  -10% намаление от цената.

Маршрут: Русе – В.Търново – Габрово -  Велинград – Банско – пещерата Алистрати – Драма – Лещен – Ковачевица – Банско – В.Търново – Русе.

Програма:

Първи ден: Отпътуване 05:00ч от Русе Дом на културата /Вазата/, от В.Търново 07:00 от  паркинг до Летния театър; Габрово- 07:45 от автобусната спирка на площада пред общината /срещу Априловска гимназия/. За Севлиево-качване от Габрово. Почивка на граф Игнатиево. Отпътуване за Велинград. Почивка на езерото Клептуза.Обяд. Посещение на историческия музей. Разходка в центъра на града. Фотосесия.  Отпътуване за Банско. Настаняване в апартхотел-  апартаменти и студия по 2 и 3 легла. Предложение за вечеря в механа с  музика. Нощувка.

Втори ден: Закуска, 7:00 тръгване от Банско за Гърция-пещерата Алистрати. Разглеждане на пещерата. Отпътуване за гр. Драма. Свободно време и обяд. Отпътуване за България. Посещение на живописните родопски селца-архитектурни резервати Лещен и Ковачевица.Отпътуване за Банско. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

Трети ден: 07:30 освобождаване на хотела, закуска. По желание присъствие в Неделната празнична литургия в църквата “Света Троица” /осветена през 1835 г./ Запознаване със забележителностите на града- музея на Неофит Рилски, Музея на Никола Вапцаров, паметника монумент на Паисий Хилендарски, музея на Паисий Хилендарски с точното копие на килията в Хилендарския манастир, в която е написал История славянобългарская, и др. В 11:00 отпътуване за София, Севлиево, В.Търново и Русе. Пристигане около 21:00 ч.

Да се носят джобни пари в евро при посещението на град Драма и пещера Алистрати.

Минимален брой за осъществяване на пътуването : 40 туристи.

Срок за уведомление за недостигнат минимален брой туристи : седем дни преди датата на отпътуване.

Забележка: Агенцията си запазва правото за промяна в последователността на посещаваните обекти и мероприятия, както и за  промяна на цената до пет дни датата на отпътуване, в случай на драстично повишаване на горивото.Уважаеми клиенти, информацията публикувана тук е с информационна и рекламна цел и е възможно да са допуснати грешки. Съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ достоверна и вярна се счита информацията, предоставена в офиса на „ Днтур“ ЕООД!

 


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)