Букурещ – еднодневна екскурзия за шопинг, за разпродажбите в края на зимата! Посещение на Банеаса Шопинг сити и Афи палас Котрочени!

0
Dntur.com

За екскурзията

 
 
 

Букурещ – еднодневна екскурзия за шопинг, за разпродажбите в края на зимата! Посещение на Банеаса Шопинг сити и Афи палас Котрочени! Дати 07.12.2019 14.12.2019 Автобусна програма 1 ден Русе 29 лв   Отпътуване от Русе, от Централна ЖП гара в 8:00ч към Букурещ – град на контрастите, един от най–големите градове в Централна и Източна [...]

Оценка

Изхранване
 
 
 
 
 


Лукс
 
 
 
 
 


Цена
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Букурещ – еднодневна екскурзия за шопинг, за разпродажбите в края на зимата! Посещение на Банеаса Шопинг сити и Афи палас Котрочени!

Дати

07.12.2019

14.12.2019

Автобусна програма

1 ден

Русе

29 лв

 

Отпътуване от Русе, от Централна ЖП гара в 8:00ч към Букурещ – град на контрастите, един от най–големите градове в Централна и Източна Европа. Известен още като “Малкия Париж”. Панорамна обиколка на града с екскурзовод – Триумфална арка, Атене, Народния Театър, Парламента, Патриаршията и Двореца, Университета, площад „Виктория“. Отпътуване за търговски комплекс “Baneasa Shopping City “ и Ikea. Свободно време за пазаруване. Отпътуване за търговски център “Афипалас Котрочени”, един от големите търговски центрове, разположен в близост до Президентския дворец „Котрочени“. Търговски център “Афи Палас Котрочен” в Букурещ е идеално място за пазаруване, забавление и отдих. Разполага с над 300 магазина с известни марки. За тези, които се интересуват от забавление в Букурещ – голяма пързалка и картинг писта, стена за катерене, вело пътека, езеро с лодки, детски площадки, кино с 20 екрана, и много други атракции. Отпътуване обратно за България.

 

Цената включва:

  • Транспорт с лицензиран автобус 2*/3*;
  • Пътни такси;
  • Екскурзоводска беседа в автобуса

Цената не включва:

  • Медицинска застраховка – 2 лв./турист/на ден. Застраховката е „Медицински разходи при болест и злополука на туриста” за лица до 69 год, с покритие 5000 евро на ЗАД “Армеец“ с адрес на управление: гр. София, ул. “Стефан Караджа“2, ЕИК :121076907
  • Застраховка допълнително покритие: отказ от пътуване – 2-3% от цената на пакета според условията на Застрахователя;
  • Храна и разходи от личен характер

 

Обменен курс лея/лев – 1 лея около 0.46 – 0.50 лв.

Необходими документи за пътуването – валидна лична карта или задграничен паспорт; за деца под 18 години пътуващи сами или само с единия родител – нотариално заверено пълномощно от липсващия родител, лична карта или паспорт, акт за раждане и преснимани копия на всички тези документи.

Начин на плащане : В брой или по банков път. При записване се внася аванс 50 % и се доплаща до 20 дни преди тръгването.

Агенцията си запазва правото да промени последователността на програмата по независещи от нея причини и при недостигнат минимален брой туристи и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.

Необходими документи за резервация – 3 имена на латиница (по лична карта или паспорт) и ЕГН на всеки турист, адрес, лична карта номер и валидност.

Минимален брой туристи за осъществяване на пътуването – 40 туриста !!!

Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи – 7 дни преди датата на тръгване !!!

Туроператора има сключена застраховка „Отговорност на туроператора“ със застраховател “Групама Застраховане „ЕАД със седалище и адрес на управление: София, бул.“Цариградско шосе“47А,бл.Вет3 и с полица 7500170000763/13.12.2017 валидна от 00.00ч на 05.01.2018 до 24.00ч на 04.01.2019 г


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)