Букурещ – двореца Могошоая – Солна мина Униря – с автобус от Русе

0
Dntur.com

За екскурзията

 
 
 

Букурещ – двореца Могошоая – Солна мина Униря – с автобус от Русе Еднодневна екскурзия  С отпътуване от Русе  Дати през 2019 г.:  30.04.; 11.05.; 08.06.; 06.07.; 10.08.; 07.09.; 12.10.2019г.     Цена на човек : 47 лв.   Програма: Отпътуване в 06:00 ч. от Русе /паркинга на Централна ЖП гара/ за Румъния. Панорамно преминаване [...]

Оценка

Изхранване
 
 
 
 
 


Лукс
 
 
 
 
 


Цена
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Букурещ – двореца Могошоая – Солна мина Униря – с автобус от Русе

Еднодневна екскурзия  С отпътуване от Русе

 Дати през 2019 г.:  30.04.; 11.05.; 08.06.; 06.07.; 10.08.; 07.09.; 12.10.2019г.  

 

Цена на човек : 47 лв.

 

Програма:

Отпътуване в 06:00 ч. от Русе /паркинга на Централна ЖП гара/ за Румъния. Панорамно преминаване  през  Букурещ: Патриаршията и Парламента, площада на Победата, Площада на революцията, Националната библиотека, Националния театър, Университетския площад, Триумфалната арка и др.  Отпътуване за Слъник, окръг Прахова, където се намира Солна мина Униря. Посещение на Старата Солна мина – превърната в място за забавления със СПА център и музей на солта. Градът е известен с извличането на сол и солните езера. В новата солна мина все още се произвежда сол. Солната мина в Слъник се смята за най-голямата солна мина в Европа. Слиза се на 208 м. дълбочина с бус. Температурата в мината е постоянна 12 °C. Влажността на въздуха е около 50%, богат на натриеви йони, които имат силно въздействие при лечението на белодробни заболявания. Мината е представена в 14 зали, които включват спортни игрища, зала с маси за билярд, бар. Ще видите статуи от сол на Дечебал и Траян. Отпътуване за Двореца на княз Константин Брънковяну – Могошоая, намиращ се в близост до Букурещ. Разположен на брега на езерото Могошоая, той впечатлява с необикновената си архитектура в стил румънско Възраждане от началото на 18 в. или така нареченият стил Брънковяну. Отпътуване за България. Пристигане в Русе след 18:30 ч.

 

Цената включва: Транспорт с лицензиран автобус 2/3*; Всички пътни такси;  Екскурзоводско обслужване; Панорамна автобусна обиколка на Букурещ.

Цената не включва: Медицинска застраховка “Помощ при пътуване в чужбина” на стойност 5000 Евро – 2 лв. на човек (4 лв. за хора над 65 г.); Застраховка “Отмяна на пътуване”. Сключва се до 3 работни дни от датата на подписване на договора за организирано пътуване, при условие, че е извършено първо плащане по договора. Стойността на застраховка “Отмяна на пътуване” зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация;

входни такси за обектите:

- Двореца Могошоая – 8 леи за възрастни, 4 леи за ученици;

- Солна мина Униря - 22 леи за възрастни, 18 леи за хора над 65 г., 16 леи за студенти и ученици, такса за снимане – 6 леи.

 

Условия на офертата: Екскурзията се осъществява  при група от минимум 45 записани.; Срок за уведомление за несъбран минимум туристи – 7 дни преди датата на пътуването.; Ученици и студенти, могат да ползват намаление от таксите, след представяне на ученическа или студентска карта.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛОВИЯ:

  • Местата в автобуса се определят според датата на резервацията. При изрично желание за ползване на предни места в автобуса, се доплащат 15 лв. на седалка (за първите два реда).
  • За лица под 18 години се изискват документ за самоличност на детето (лична карта или международен паспорт), оригинал и две копия от акта за раждане. При непридружаване от единия или и от двамата родители, се изискват оригинал и две копия на нотариално заверена декларация от липсващия родител с разрешение за пътуване на детето им в чужбина.
  • До два дни след резервацията е необходимо плащане – цялата сума или 50% от стойността. Крайното плащане е най-късно до 20 дни преди пътуването.
  • Всички допълнителни плащания могат да бъдат направени на място, по време на екскурзията, в една от посочените след всяко доплащане валути.

Агенцията  си запазва правото за промени в последователността на разглежданите обекти.

Агенцията  има сключена застраховка ”Отговорност на туроператора” по чл. 97 от Закона за туризма със ЗК ”Уника”.

 


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)