Бирфест в Белград – 2 дни

0
bobi

За екскурзията

 
 
 

Бирфест в Белград – 2 дни София – Белград – Нови Сад – София   17.08.2019 – 18.08.2019 17.08.2019 г.: Отпътуване от София, пл. Руски паметник, в 6.30 ч. по маршрут София – Калотина – Ниш – Белград (400 км). Пристигане в Белград около обяд. Туристическа програма в Белград с екскурзовод на български език: катедрала [...]

Оценка

Изхранване
 
 
 
 
 


Лукс
 
 
 
 
 


Цена
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 bobi
Подробно

Бирфест в Белград – 2 дни

София – Белград – Нови Сад – София

 

17.08.2019 – 18.08.2019

17.08.2019 г.: Отпътуване от София, пл. Руски паметник, в 6.30 ч. по маршрут София – Калотина – Ниш – Белград (400 км). Пристигане в Белград около обяд. Туристическа програма в Белград с екскурзовод на български език: катедрала Св. Сава – най-големия православен храм на Балканите, издигнат в чест на Свети Сава – основоположник на сръбската православна патриаршия, повлияна в архитектурен план от църквата Св. София в Истанбул; Площад Теразие – сърцето на Белград; Скупщината, където се помещава сръбския парламент; улица “Крал Милан”, Площада на Републиката, Стария и Новия съд – двете най-красиви сгради и крепостта „Калемегдан”. Тя се издига на най-високото място, на носа образуван при вливането на Сава в Дунав. Подходите към Калемегдан и вътрешните дворове са превърнати в парк, украсен със скулптури. На една площадка, от която се открива панорама към Дунава, е издигната каменната колона на победата през 1928 г. Тя е увенчана с бронзова фигура на мъж, който държи в едната си ръка меч, а в другата — гълъб, символ на победата и мира. Настаняване в атрактивен хотел-кораб. Посещение на бирфеста, на 10 минути пешеходно разстояние. Нощувка.

 

18.08.2019 г.: Закуска. Свободен ден за самостоятелно разглеждане на Белград. По желание полудневна екскурзия до Нови Сад с екскурзовод на български език – столицата на областта Войводина и втори по големина град в Сърбия. Често наричат Нови Сад „градът на падащите мостове”, защото за последните 100 години мостовете над Дунав са разрушавани 11 пъти; за последен път през 1999 г. при бомбардировките на НАТО. Негова най-голяма забележителност е крепостта Петроварадин, дала убежище на десетки малки ателиета и художествени студия, Катедралата и Синагогата, площадът с Кметството, малките улички на Стария град. Отпътуване за България. Връщане в София вечерта.

 

Редовна цена: 155 лв.

Промоционална цена: 99 лв.

 

Задължителни такси:

* пътни такси – 10 евро/ 20 лв. (заплащат се в офиса на фирмата с окончателната вноска)

 

Обща промоционална  цена на пътуването:

119 лв /осн.пакет + пътни такси/

 

Общата промоционална цена включва:

* транспорт с автобус

* 1 нощувка със закуска в Белград в хотел Compass River City 3

* медицинска застраховка с покритие 2000 евро

* посочената туристическа програма в Белград

* представител на агенцията, придружаващ групата

Цената е платима в лева по фиксинга на БНБ в брой в офиса на фирмата или по банков път (банковите реквизити са посочени в договора).

 

Общата цена не включва:

* Такса престой в Сърбия – 2 EUR на човек на ден  (заплаща се задължително в деня на отпътуването!)

 

Допълнителни услуги по желание:

* екскурзия до Нови Сад с екскурзовод на български език – 15 евро при група минимум 20 души

* медицинска застраховка с по-висок лимит на отговорност – 4 лв., за лица над 65 г. – 8 лв.

* доплащане за единична стая 40 лв.

* застраховка отмяна на отпътуването

 

Заплаща се цялата сума при подписване на договора.

 

Необходими документи:

* лична карта или задграничен паспорт, валидни минимум 6 месеца след датата на завръщане от екскурзията – копие от документа се предоставя в офиса на фирмата при депозитната вноска. Визи не се изискват.

* за деца под 18 години – нотариално заверена декларация от единия или двамата родители – попълва се по образец.

 

Забележка:

Цената и всички условия по програмата са валидни само при набрана група от 45 плащащи пълната такса.  Агенцията не гарантира допълването на непълни групи. Срок за уведомяване на туристите за не постигнат минимум – 7 дни преди датата на заминаване. Няма специфични медицински и санитарни изисквания. Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност.

 

Още за Beer Fest Belgrade: https://bit.ly/2HgSH5X

Хотел по програмата:

Compass River City 3*

Може да го разгледате тук: https://compassrivercity.com/

За любителите на удоволствията, предлагаме нощувка в атрактивния хотел-кораб, който Ви очаква на брега на река Дунав. Корабът предлага малки, но уютни каюти. Хотелът разполага с просторен ресторант, където да закусите, бар и цветна панорамна тераса с мъничък басейн.

Намира се на 5 минути пешеходно разстояние от парка, където се организира бирфеста.

 


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)